Twelve South iPhone 6 Case Update

BookBook voor iPhone 6 en 6 Plus

Twelve South is druk bezig met het perfectioneren van de BookBook voor iPhone 6 en 6 Plus. Volgens eigen zeggen worden de nieuwe BookBooks geweldig, wij geloven het graag… Toch moeten we nog even geduld hebben, volgens de laatste berichten van Twelve South is de planning eind november / begin december.
De nieuwe BookBook alvast reserveren? Dan kan! Stuur een email naar service@lataza.nl en wij zullen de reservering bevestigen.


SurfacePad voor iPhone 6 en 6 Plus

De nieuwe SurfacePads voor iPhone 6 en 6 Plus zijn bijna klaar en zullen beschikbaar zijn rond half november. De leden van het test-team zijn enthousiast over de nieuwe SurfacePad omdat deze, op veler verzoek, nu 2 sleuven heeft voor (credit) cards / pasjes. Als je maar 2 pasjes nodig hebt, bijv. een ID-kaart en bank-pasje dan kan deze nieuwe case wel eens de perfecte keuze zijn! Lataza heeft ze al in de shop staan en kunnen al besteld worden.
Bekijk alle Twelve South iPhone 6 en 6 Plus cases
Mocht je alleen willen reserveren dan adviseren wij een bestelling te plaatsen en te kiezen voor de betaalmethode overboeking. Zodra de case leverbaar is kunnen we alsnog een betaallink sturen voor de betaling (via de gewenste betaalmethode).

Update 07-11-14: De SurfacePads zijn leverbaar vanaf 11 november 2014.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem gerust contact met ons op telefoonnummer: 0512 - 202150 of email: service@lataza.nl