Vandaag voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd

Vóór 17:00 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verwerkt en de volgende dag bezorgd*.


Bestelling na 17:00 uur worden de volgende dag verzonden en de dag erop bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat het momenteel erg druk is en een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

1 tot 10 van 125 items

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe vind ik de juiste laptoptas?

3 maart 2024 11:29:00 CET

Hoe vind ik de juiste laptoptas?

Dat onze laptop en smartphone ons geheugen steeds meer vervangen, dat moeten we inmiddels maar gewoon accepteren. Dat je geen dagen meer in de bibliotheek hoeft door te brengen om de juiste informatie te vinden - ja, zo was het nog niet zo heel lang geleden - daar mogen we de hedendaagse techniek zeer dankbaar voor zijn.

Onze laptop is ons dus wel heel dierbaar. Die stop je dus niet zomaar in een willekeurige tas. Maar hoe vind je een geschikte laptoptas? Een tas waarvan je zeker weet dat je je laptop er veilig in kunt opbergen? En dan het liefst ook nog met een mooi design, in een stijl die bij je past. Want jij en je laptop zijn onafscheidelijk, en je zult heel wat uurtjes met je werktas doorbrengen.

Om je een beetje te helpen bij het maken van een goede keuze, hebben we een aantal punten waar je op moet letten op een rijtje gezet.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Nieuws door Lataza

Een laptoptas die bij jou past

16 november 2023 14:09:00 CET

Een laptoptas die bij jou past

Je gaat regelmatig voor je werk naar een afspraak en je draagt je laptop, kabels en documenten in je handen. Want ja, je vond die ene handtas zo leuk, maar je had geen rekening gehouden met je werkspullen. Tijd voor een goede zakelijke tas die écht bij jou past.

Een zakelijke tas die helemaal past bij jou, is een belangrijk onderdeel van jouw (eerste) indruk en is vaak een ondergeschoven kindje. Een tas kan jouw outfit en gehele uitstraling maken of breken. Daarnaast is je zakelijke tas vaak niet voor ‘even’, maar wil je dat die lang mee gaat en daarom echt bij jou past. Hoe kies je dan jouw ideale tas? Je leest er alles over in deze blog.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lataza
Als relatiegeschenk of kerstcadeau: een tas blijft je bij!
Zoek je een kerstgeschenk of een relatiegeschenk? Denk eens aan een leren tas of andere accessoires. Cadeaus die mensen bijblijven vind je bij Lataza.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lataza
Lataza presenteert: de flexwerk tas - een kantoor in tas formaat

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt leek 10 jaar geleden nog een droom. Inmiddels is flexwerken al helemaal ingeburgerd in ons koude kikkerlandje.

Eindelijk kun je als avondmens heerlijk uitslapen, als ouders van kleine kinderen alle 7 dagen van de week verdelen of 4 langere dagen werken. Of waarom niet 7 kortere dagen, of vanuit het buitenland, of lekker in een park, of onderweg in de trein…

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Laptoptassen Acties door Lataza

Back to work: welke werktas werkt voor jou?

6 september 2023 15:35:00 CEST

Back to work: welke werktas werkt voor jou?
Back to work! Een nieuw werkseizoen is een uitgelezen moment voor een nieuwe tas. Wat is de ideale businesstas voor jou, je gewoonten en je apparatuur?

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza
Hoe jouw werktas de verborgen boodschapper van je bedrijf is
Stel je voor dat je een bedrijf binnenstapt. De ontvangstruimte straalt professionaliteit uit met zijn moderne meubilair, warme verlichting en verse bloemen. De baliemedewerkers zijn netjes gekleed en stralen vertrouwen en expertise uit. Alles in deze ruimte ademt de identiteit van het bedrijf - wie ze zijn en waar ze voor staan. Maar wat als ik je vertel dat er nog een belangrijk element is dat vaak over het hoofd wordt gezien? Een element dat niet aan de muur hangt of op een bureau staat, maar dat direct bijdraagt aan de indruk die een bedrijf en dus jij achterlaat: de werktas.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jannie de Jong
Je werk(tas) mee op vakantie: 7 tips voor harmonie
Eindelijk is het zover, vakantie! Een moment waar velen reikhalzend naar uitkijken, een tijd om tot rust te komen en te ontspannen. Geen werk, geen verplichtingen, alleen maar genieten. Maar laten we eerlijk zijn, ontspanning zou toch al onderdeel moeten zijn van ons dagelijks leven, ongeacht of we op vakantie zijn of niet?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lataza
De evolutie van Fast Fashion naar Slow Fashion: De opkomst van duurzame leren werktassen

De mode-industrie heeft de afgelopen decennia een enorme transformatie doorgemaakt. Waar ooit Fast Fashion de norm was, waarbij snelle productie en goedkope prijzen centraal stonden, heeft er nu een opmerkelijke verschuiving plaatsgevonden naar Slow Fashion. Deze verandering in het koopgedrag van consumenten heeft ook invloed gehad op de wereld van werktassen, met de opkomst van duurzame leren werktassen.

In dit blogbericht gaan we dieper in op de ontwikkeling van Fast Fashion naar Slow Fashion en de voordelen van leren werktassen als duurzame alternatieven.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lataza
Goed voorbereid op wintersport met een stevige en mooie (laptop)tas

Kijk jij ook uit naar een weekje in de bergen? Een wintersportvakantie vraagt op alle fronten een beetje voorbereiding. Naast goede kleding om jezelf te beschermen tegen vallen of kou, wil je natuurlijk ook graag je kostbare devices behoeden voor weer, wind en beschadiging. Bijna niemand gaat tegenwoordig zonder zijn of haar smartphone op reis, maar ook de tablet of laptop gaat in veel gevallen mee im Schnee. Wil je een oogje op je werkmail houden, na een dag skiën in de avonduren even lekker Netflixen of direct je foto’s bewerken, in al deze gevallen is het verstandig om je apparatuur veilig te vervoeren.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Nieuws door Lataza

De Burkely Taylor - door eenvoud gesierd

20 februari 2023 10:44:00 CET

De Burkely Taylor - door eenvoud gesierd

We leven in een tijd van veranderingen. Er wordt van ons verwacht continu keuzes te maken en overal van op de hoogte te blijven. Om toch met beide benen op de grond te blijven, biedt het van oorsprong Brabantse merk Burkely ons een stukje Hollandse nuchterheid: tijdloze, praktische designs, vervaardigd van hoogwaardig leer, met een stoere touch. En wat heerlijk is, met een Burkely tas hoef je nooit meer te kiezen - in ieder geval niet als het om tassen gaat - want hun functionele designs passen bij elke situatie en elke dag van het jaar.

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

1 tot 10 van 125 items

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5