Vandaag besteld, morgen verstuurd

Bestellingen op zondag

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt deze morgen verwerkt en dinsdag bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat het momenteel erg druk is en een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

Twelve South voor MacBook, iPad en iPhone

lente sale 10 % korting
TwelveSouth BookBook cases

Op zoek naar een Twelve South product? Het complete assortiment vind je bij Lataza. Producten van Apple onderscheiden zich door gebruiksvriendelijkheid en voortdurende innovatie - zowel qua software als design. Het Amerikaanse merk Twelve South legt zich exclusief toe op het maken van accessoires voor producten van Apple in brede zin.  Lees meer

Shoppen per
Thema
 1. Dames (11)
 2. Heren (11)
 3. Uni (11)
 4. Zakelijk (10)
 5. Fashion (10)
 6. Back to School (2)
Minder opties Meer opties
Maat
 1. Apple Watch (1)
 2. iPad mini (1)
 3. iPad mini 2/3 (1)
 4. iPad mini 4 (1)
 5. iPhone 6 Plus (3)
 6. iPhone 6S Plus (3)
 7. iPhone 7 (1)
 8. iPhone 7 Plus (4)
 9. iPhone 8 (1)
 10. iPhone 8 Plus (4)
Minder opties Meer opties
Soort
 1. iPhone (8)
 2. Sleeve (2)
 3. iPad (2)
 4. Apple Watch (1)
 5. Accessoire (1)
Kleur/patroon
 1. Camel (1)
 2. Cognac (1)
 3. Groen (1)
 4. Paars (1)
 5. Rood (1)
 6. Wit (2)
 7. Zwart (4)
Minder opties Meer opties
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Leer (10)
Prijs
0,- 60,- 0,- to 60,-

11 items

11 items

Het relatief kleine team van Twelve South bestaat uit ontwerpers die zelf enthousiaste fans van Apple zijn. Zij bedienen hun eigen doelgroep met cases, covers, sleeves en elektronische accessoires die qua uitstraling en filosofie perfect aansluiten bij de productlijnen van Apple.

Oog voor detail, pasvorm en ontwerp

Kenmerkend voor de werkwijze en producten van Twelve South is het oog voor detail. Door hun goede contacten met Apple zelf, passen Twelve South producten tot op de millimeter op ieder product, of het nu om een MacBook, iPad of iPhone gaat. Deze perfecte pasvorm maakt dat producten van Twelve South ideale accessoires zijn voor de echte Apple-fan.

Twelve South BookBook

Zowel voor uitvoeringen van de MacBook, de MacBook Pro als de MacBook Air biedt Twelve South de kenmerkende BookBooks. Een BookBook is een luxe hardback lederen case in de vorm van een boek. BookBooks worden handgemaakt. Daardoor is iedere BookBook uniek. De BookBooks zijn er ook voor verschillende modellen van de iPhone en iPad. Bij veelvuldig gebruik wordt een BookBook alleen maar karakteristieker.

Oplossingen voor onderweg en thuis

Naast de Twelve South BookBooks voor iPhone, iPad en MacBook, zijn er ook diverse andere handige lijnen voor gebruik van Apple devices thuis en op kantoor. Zo zijn de diverse HiRise stands een ideale manier om je apparatuur binnenshuis neer te zetten en op te laden. En met de GhostStand plaats je ieder type MacBook op een comfortabele kijkhoogte. Ben je met name heel veel onderweg? Met de PlugBug van Twelve South heb je waar ook ter wereld een perfect passende adapter. Ook wanneer je meer van onopvallende accessoires houdt, is Twelve South een goede keuze. De Relaxed Leather serie heeft voor ieder type iPhone een perfect passende, soepele hoes in diverse subtiele kleuren.

Uitstekende service via Lataza

Naast de bijzondere kwaliteit en het opmerkelijke design van Twelve South producten, onderscheidt het merk zich ook door een goede klantenservice. Via erkende dealers bieden ze een uitstekende garantie. Ook Lataza behoort tot dit netwerk van officiële Twelve South dealers. Bekijk welk product van Twelve South past bij jouw (nieuwe) Apple device, en bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je Apple-accessoires bij Lataza.