Vandaag voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd

Vóór 17:00 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verwerkt en de volgende dag bezorgd*.


Bestelling na 17:00 uur worden de volgende dag verzonden en de dag erop bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat het momenteel erg druk is en een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

VANBER: de eerste rugzakken van 100% cactus leer

lente sale 10 % korting
Welkom bij VANBER - waar duurzaamheid, kwaliteit en stijl samenkomen in praktische rugtassen. Speciaal ontworpen voor ambitieuze individuen die vooruit willen in het leven, zonder concessies te doen aan mens, dier of milieu. Waterproof, plant based, uniek slotsysteem en veilig voor je persoonlijke spullen   Lees meer
Shoppen per
Thema
 1. Dames (2)
 2. Heren (2)
 3. Uni (2)
 4. Zakelijk (2)
 5. Back to School (2)
Minder opties Meer opties
Maat
 1. 15 inch (2)
 2. 15 inch MacBook Pro (2)
 3. 15 inch MacBook Pro 2016 (2)
 4. 15 inch MacBook Pro Retina (2)
Materiaal
 1. Cactusleer (2)
 2. Vegan (2)
Prijs
0,- 299,- 0,- to 299,-

2 items

2 items

VANBER: een sterk merk voor vegan rugzakken

Innovatie heeft geleid tot het baanbrekende Desserto cactusleer, een volwaardig alternatief voor traditioneel leer. Geen plastic materialen, gerecyclede kunststoffen of plantaardige alternatieven die tekortschieten in kwaliteit. Een VANBER-rugtas voldoet aan al je verwachtingen, zonder enige compromis.

Missie van VANBER

De mensen en missie van VANBER staan centraal. In 2020 werd VANBER opgericht door Berry Kuckelkorn, een ervaren tassenproducent, die een team van experts in hun vakgebied samenbracht. Hun gezamenlijke missie? Inspirerende tassen creëren met minimale impact op onze planeet.

Het ontwerp van de plantaardige rugzak is perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu een zakelijke vergadering is of je vrije tijd na het werk, zoals sporten, reizen en overnachtingen. Tijdens je woon-werkverkeer beschermt de VANBER rugzak je waardevolle spullen tegen regen en biedt ze veiligheid. De VANBER ontwerpen zijn functioneel en tijdloos in hun eenvoud. VANBER tassen zijn er om zo lang mogelijk te kunnen koesteren.

Bij VANBER wordt gebruik gemaakt van Desserto, de pioniers op het gebied van plantaardig leer. Dit basismateriaal wordt geproduceerd door het gebruik van de Nopal cactus, waardoor het meest diervriendelijke en milieuvriendelijke alternatief voor leer ontstaat. De cactussen worden gesnoeid in plaats van gekapt en de velden hebben geen irrigatie nodig. Tijdens het productieproces wordt minimaal water gebruikt. Het eindproduct is vrij van ftalaten, PVC en andere schadelijke chemicaliën. Bovendien wordt er, waar mogelijk, naar gestreefd om biologisch afbreekbare of recyclebare materialen te gebruiken.

Kies voor een VANBER-rugtas en draag bij aan een duurzamere toekomst, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Ontdek vandaag nog de VANBER collectie en ervaar het verschil. Wij zijn officieel dealer van VANBER. Je kunt dan ook voor de volledige garantie bij ons terecht.