Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis

Vóór 23:59 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat in een enkel geval een zending vertraging kan oplopen.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzenden.

Een product omruilen of retourneren?


Bij Lataza kun je binnen 30 dagen je bestelling gratis retourneren of omruilen.


Retourneren of omruilen is simpel, volg hiervoor de onderstaande stappen:

Heb je besteld via Bol.com? Meld dan je retour aan via Bol.com (Mijn account) en volg de instructies. Belangrijk: voeg altijd de pakbon toe.
Heb je besteld via Lataza.nl? Volg dan onderstaande stappen:

  • 1Na ontvangst van het product heb je 30 dagen om te retourneren of om aan te geven dat je dat wilt doen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (PDF download, klik hier) maar dat is niet verplicht. Het is voldoende om een e-mail naar retour@lataza.nl te sturen. Vermeld in deze e-mail je naam en het bestelnummer van de bestelling en bij voorkeur ook de reden. Hiermee meld je de retourzending aan zodat het sneller en makkelijker verwerkt kan worden. Nadat aangegeven is dat je wilt retourneren (middels het modelformulier of e-mail) heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.
    Wil je omruilen voor een ander product? Vermeld in de e-mail dat je graag wilt omruilen en plaats bij voorkeur een nieuwe bestelling. Het product kan dan zo snel mogelijk opgestuurd worden. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoon: 0594 - 641265 (ma. t/m vr. 9 - 17 uur).
  • 2Zodra je e-mail is ontvangen, sturen wij binnen een half uur een e-mail met een antwoordnummer en verzendinformatie.
  • 3Doe het product in de doos/envelop waarmee het ontvangen is of neem een andere geschikte doos. Het product dient ongebruikt (passen mag uiteraard wel), in originele staat (inclusief eventuele labels) en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gestuurd te worden. Belangrijk: voeg de pakbon toe. Zonder pakbon kan je retour niet verwerkt worden.
  • 4Vermeld het antwoordnummer (en postcode + woonplaats) uit de e-mail op de doos. Wij adviseren een eventueel oud adreslabel te verwijderen. Geef de retourzending af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs. De retourzending is geheel kosteloos. PostNL punten kunnen gemakkelijk gevonden worden via de PostNL Locatiewijzer

P.S. Het retourneren is alleen kosteloos wanneer je gebruik maakt van de gegevens die je van ons per e-mail hebt ontvangen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stel ze gerust. Wij helpen je graag verder.


Geld terug

  • Na ontvangst van de retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail en wordt het aankoopbedrag binnen één week teruggestort mits het product ongebruikt en onbeschadigd is en in oorspronkelijke staat verkeert.
  • Over het algemeen duurt het slechts een paar dagen voordat het geld op je bankrekening is bijgeschreven, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.
  • Indien je gekozen hebt voor achteraf betalen via AfterPay komt de factuur te vervallen. Mocht je het bedrag reeds betaald hebben, dan boekt AfterPay het binnen anderhalve week weer terug. Heb je meerdere producten besteld en je stuurt niet alles terug, dan maak je alleen het bedrag over van de producten die je wilt houden.
  • Indien de producten zijn gebruikt of beschadigd, kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen.