jarenlang plezier met een plevier banner


Plevier is een Nederlands kwaliteitsmerk voor werktassen. Deze doordachte businesstassen van eigen bodem zijn al sinds 1988 op de markt. Kenmerkend voor Plevier is de toepassing van de allerbeste kwaliteit leer en de verfijnde afwerking, zowel van binnen als van buiten. Met een werktas van Plevier kom je onder alle zakelijke omstandigheden altijd goed voor de dag.

Optimale functionaliteit

Plevier tassen zijn echter meer dan alleen mooi. Bij het ontwerp van deze oersterke tassen is er ook ruimschoots aandacht voor de functionaliteit. Dat zie je terug in de unieke en multifunctionele indeling voor al je kleine en grotere persoonlijke spullen en werkbenodigdheden. Ook is je elektronische apparatuur optimaal beschermd door gewatteerde en gepolsterde bergvakken, geschikt voor laptops, tablets en specifiek ook voor MacBooks. Een aantal tassen is voorzien van zowel een tablet- als een laptopvak.

plevier urban dames laptoptas lifestyle

Plevier Urban lijn

Naast de degelijke afwerking en bergruimte biedt Plevier ook in iedere collectie een verrassende variatie in stijlen en kleuren. De Plevier Urban lijn biedt een ruim assortiment werktassen voor dames en heren met een enigszins stoere uitstraling. Deze tassen kunnen tegen een stootje en het karakteristieke leer wordt tijdens het dagelijks gebruik alleen maar soepeler. Zoek je een modieuze werktas waarin je al je items overzichtelijk kwijt kunt? Deze volnerf rundleren businesstas voor dames in cognac biedt ruimte voor je 15 inch laptop en heeft aparte vakjes voor je muis, smartphone en visitekaartjes. Tegelijkertijd heeft deze tas de lichtvoetige uitstraling van een handtas. De schouderband is afneembaar.






plevier vintage heren tas lifestyle

Plevier Vintage collectie

De Plevier Retro lijn biedt een selectie werktassen voor heren met de allure van vroeger. In de collectie is veel aandacht besteed aan een authentieke uitstraling van het leer en de sluitingen. Tegelijkertijd bieden deze tassen alles wat je van een hedendaagse tas mag verwachten, in de vorm van handige opbergvakken voor je laptop en andere devices. De Vintage collectie is er in zwart en donkerbruin leer, met een tijdloze uitstraling: bij uitstek tassen waar je jaren plezier van hebt.







Andere interessante pagina's:
- Laptoptassen
- Schoudertassen
- Laptoptassen dames