Zonder tas kunnen we niet meer

Chesterfield tassen zijn niet alleen mooi en een aanvulling op je outfit, maar ook zeer praktisch. Iedere vrouw heeft toch een grote hoeveelheid kleine attributen bij zich die echt onmisbaar zijn en dan heb je gewoon een handige tas nodig om alles efficiënt in op te bergen. En tenslotte willen vrouwen ook nog wel wat geheimen bewaren die uitstekend passen in een modieuze Chesterfield tas. Mannen durven vandaag de dag ook steeds vaker te kiezen voor een modieus model. Natuurlijk ga je ook bij het kiezen van een werktas voor de laatste trends en volg je de mode. Chesterfield is in dat geval zeker een merk om in de gaten te houden.


Een keur aan tassen: de keuze is aan jou

Chesterfield heeft diverse soorten tassen, waaronder werktassen. Deze Chesterfield tassen zijn in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Zo is er altijd wel een model te vinden dat past bij jouw outfit. Chesterfield heeft naast werktassen en handtassen ook speciale laptoptassen, schoudertassen en portemonnees. Zo kan je bij iedere gelegenheid goed voor de dag komen met een echte Chesterfield. Wil je een luxe werktas voor naar kantoor of een praktisch model voor naar school? Jij bent het die de keuze maakt. Natuurlijk zijn Chesterfield werktassen niet alleen mooi, maar ook zo ontworpen dat ze handig in het gebruik zijn dankzij een zeer efficiënte indeling. De complete collectie zie je hier.


De klasse van Chesterfield tassen

Het merk straalt uit een trendsetter te zijn en dat heeft te maken met het uiterlijk van de tassen. Er is geen twijfel mogelijk: kwaliteit wordt hier gecombineerd met stijl. De tassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals bruin, cognac en zwart. Chesterfield tassen zijn gemaakt van Waxed Leather. Dit leer krijgt een geheel eigen uitstraling door de tijd heen en het gebruik maakt elke werktas of ander model dan ook uniek. Je kan je tas onderhouden met behulp van leerwax van Chesterfield. Zo verwijder je eenvoudig krasjes en oneffenheden. Deze speciale leerwax is ook opgenomen in het assortiment van Lataza. Wil je zien hoe de tassen gemaakt worden? Bekijk dan het onderstaande productiefilmpje eens.



Betaalbare kwaliteit

Chesterfield tassen zijn van 100% kwaliteitsleer en dat betekent ook dat je een garantie krijgt van 5 jaar op je aankoop. Tegelijkertijd maakt Chesterfield ook duidelijk dat kwaliteit heel betaalbaar kan zijn. Van handtas tot werktas zijn de diverse modellen stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd. Met een tas van Chesterfield voel jij je ook een trendsetter. Gebruik een stijlvolle tas voor iedere gelegenheid en geniet van het rijke gevoel van echt kwaliteitsleer. Wanneer je je favoriete Chesterfield tas bij Lataza bestelt, profiteer je van gratis verzending en eventueel ook gratis retour. Natuurlijk is Lataza aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg.