Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat merk je aan het makkelijk en veilig bestellen en verzenden van je aankoop, en ook aan onze prettige voorwaarden bij het onverhoopt retourneren of omruilen van producten. Maar we doen graag meer voor jou als klant. Door goede contacten met de merken in ons assortiment, kunnen we jou als klant regelmatig laten profiteren van aantrekkelijke kortingen en acties. Ook nu lopen er weer een aantal mooie acties bij Lataza. We zetten ze graag even kort voor je op een rij. Wil je meer weten over deze aantrekkelijke kortingen en zelfs gratis producten? Kijk voor meer informatie ook even op onze speciale actiepagina.

Korting en gratis items van bekende merken

Je bent bij ons verzekerd van scherpe prijzen voor de nieuwste tassen en accessoires van bekende kwaliteitsmerken. Momenteel hebben we op bepaalde merken en producten ook extra kortingen en acties.



Burkely -10% actie

Burkely actie

Houd je van de stoere leersoorten en functionele designs van het Nederlandse merk Burkely? Profiteer dan nu van 10% op het hele Burkely assortiment. Ben je op zoek naar een mooie en stevige laptoptas? Bij de Burkely Taylor Cognac krijg je nu gratis een flesje beschermende spray om je tas lang mooi te houden.



Mooie leren DSTRCT riem cadeau!

Riem cadeau bij aankoop van een tas van DSTRCT

Ook zo’n fan van de hippe collectie van DSTRCT? Als je nu een tas van DSTRCT bestelt, krijg je mooie leren riem van DSTRCT cadeau, ter waarde van maar liefst € 29,95. Je kunt kiezen uit drie kleuren en een dames- of herenversie.



En nog veel meer……

Naast deze twee voorbeelden lopen er momenteel nog veel meer aantrekkelijke acties. Zo krijg je bij iedere tas van Chesterfield gratis leather wax, en kun je bij een bestelling van producten van Decoded een paspoorthouder cadeau krijgen of mee bestellen tegen een aantrekkelijk bedrag.

Chesterfield Leatherwax Decoded Leather Paspoort Houder Zwart Decoded Leather Paspoort Houder Bruin


Bekijk de voorwaarden en profiteer!

Lees de voorwaarden van deze acties en speciale aanbiedingen even na op de actiepagina. Sommige acties gelden niet in combinatie met elkaar, andere wel. Verder moet je gratis producten wel even toevoegen aan je winkelwagentje. Zie je de korting niet direct? Op de shoppgingbag-pagina en afrekenpagina worden kortingen en gratis producten verrekend. Bij vragen over onze acties kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Volg ons vooral ook op social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle actuele acties.