Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis

Vóór 23:59 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat in een enkel geval een zending vertraging kan oplopen.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzenden.

Beschrijving

Breng je iPad naar nieuwe hoogten met de HoverBar v3

De HoverBar v3 ziet er uit als een superfuturistische, rechtstreeks uit Hollywood komende Mac setup. Met de HoverBar kun je je iPad naast je Mac hangen zodat deze gebruikt kan worden als een secundaire touchscreen computer voor bijvoorbeeld twitter, aandelenscherm, FaceTime chat, etc. De HoverBar kan ook apart gebruikt worden, bijvoorbeeld in de keuken waar de iPad een handig micro werkstation wordt. De HoverBar v3 is geschikt voor iPad 2/3/4, iPad Air en iPad mini.

Een sterke arm. Of twee.

De HoverBar positioneert de iPad naast elke iMac of Apple Display met een L-vormige voet. De slanke, zwarte flexibele arm van de HoverBar wordt aan je Mac geklemd met een stevige, siliconen gevoerde klem die geen krassen maakt. De HoverBar is stevig genoeg en heeft genoeg bereik om de iPad boven of naast elke Mac te plaatsen. Buig de HoverBar in elke richting om de favoriete positie te bepalen. En wat is er nu beter dan een iPad die boven je Mac zweeft? Een tweede die er naast zweeft :-)

Als een vlinder in de keuken

De HoverBar is een geweldige accessoire in de keuken: handig vast te klemmen aan elk kastje met één simpele klem. Niet nodig om gaten te boren of schroeven in je kostbare keuken te draaien. Laad je favoriete recept of kook app, of stream een kookvideo op je iPad die veilig boven het werkblad zweeft; weg van de spetters en ander "kookgevaar".

Nog meer toepassingen

De HoverBar kan op vele manieren gebruikt worden: stand-alone om zo een mini werkstation van je iPad te maken op je slaapkamer of andere kleinere ruimtes. In combinatie met je Mac zijn er talloze toepassingen te bedenken waarbij je de iPad voor je favoriete apps gebruikt naast de grotere applicaties op je Mac.

De HoverBar key facts:

  • Gebruik de iPad in de HoverBar als een tweede, touchscreen computer naast je Mac
  • Een stevige, gevoerde klem past op de meeste iMac en Apple Displays
  • Ook als stand-alone iPad houder te gebruiken

Geschikt voor:
  • Alle iPad 2/3/4 modellen, iPad Air en iPad Air 2 en iPad mini 1,2,3 (niet geschikt voor de iPad mini 4).
  • Klemt op alle iMacs en Apple Displays met een L-vormige voet.
  • Twee-weg klem klemt op vlak of rand tot 2,5 cm dik.
  • Bekijk de "Installation Guide" video

Niet geschikt voor de nieuwe 21.5 inch iMac (November 2012). Meer info over het gebruik van de HoverBar samen met de 21.5 inch iMac.
Specificaties
Artikelnummer 12-1310
EAN 0851522002818
Merk A-Z Twelve South
Soort Apple Mac, iPad, Accessoire
Thema Dames, Heren, Uni
Kleur Zwart
Patroon Effen
Afmetingen buitenzijde Lengte arm: 55.9 cm | Maximale klemdikte: 2.54 cm
Maat Geschikt voor iPad 2 / 3 / 4 / iPad Air / iPad mini
Materiaal ABS kunststof, Metaal, Siliconen
Garantie 1 jaar
Beoordelingen (1)
Gemiddelde beoordeling: 7.3
7.3
  |  10 juni 2014

Opnieuw een zeer goed 12 South product, de HoverBar nu voor alle modellen Ipad. Handsfree gebruiken is erg handig. Kleine verbeter punten, i.p.v. de klem aandraaien met een imbus sleutel (keurig meegeleverd) zou een vleugelmoer beter zijn. Voor sommige situaties is een iets langere stang nog fijner. Een aanrader!