Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis

Vóór 17:00 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verwerkt en de volgende dag bezorgd*.


Bestelling na 17:00 uur worden de volgende dag verzonden en de dag erop bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat in een enkel geval een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

Omar Munie laptoptassen

Omar Munie laptoptassen

Omar Munie laptoptassenDe exotische accenten van de tassen zorgen voor een onvergetelijke indruk. Alle laptoptassen van Omar Munie worden met de hand gemaakt en vervaardigd van de mooiste leersoorten. De collectie bestaat uit design laptoptassen en schouder laptoptassen
Lees meer

Helaas bevat deze categorie geen producten (meer).

Door de geringe oplage van maximaal 25 stuks ontstaat het unieke karakter dat elk ontwerp kenmerkt. Omar Munie heeft bij het ontwerpen van zijn creaties een stoere, moderne, vrouw in gedachten. Een vrouw die graag de touwtjes in handen neemt en niet bang is om risico’s te nemen. Een vrouw die graag aanwezig is en dit wil accentueren met haar accessoires.

Omar Munie is een jonge en getalenteerde Nederlandse designer. Door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen heeft hij inmiddels een bekende naam in de Nederlandse modewereld. Zijn tassen worden door steeds meer mensen gezien als de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Omdat alle tassen handgemaakt zijn in zijn atelier in Den Haag, zijn het producten met een personal touch die met veel zorg en liefde worden vervaardigd.

Flagship Store in Rotterdam
Vanaf 18 november 2010 is de eerste Omar Munie winkel een feit.
De winkel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Coolsingel in Rotterdam en heeft de ultieme Omar Munie-lifestyle uitstraling: authentiek, glamour, persoonlijk en met veel aandacht voor ambacht. De tassen van Omar Munie worden tenslotte allemaal met de hand gemaakt in een zeer kleine oplage. De flagship store, met een oppervlakte van ruim 200 m2, heeft de oorspronkelijke pui behouden en is ingericht door de bekende interieurontwerper Gijsbert Spilt en hij is de binnenhuisarchitect van oa. David Beckham en Claudia Schiffer.