Vandaag voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd

Vóór 17:00 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verwerkt en de volgende dag bezorgd*.


Bestelling na 17:00 uur worden de volgende dag verzonden en de dag erop bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat het momenteel erg druk is en een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

DSTRCT Raider Road collectie

lente sale 10 % korting

Ontdek de schitterende Raider Road-lijn van DSTRCT. Deze exclusieve werktassen bieden ruimte aan al je mobiele apparatuur. De hoogwaardige tassen worden met de hand vervaardigd van volnerf runderleer en worden perfect afgewerkt. Geniet van puur vakmanschap voor een aantrekkelijke prijs en bekijk de Raider Road laptoptassen van DSTRCT. Bestel vandaag nog op Lataza.nl en je hebt je favoriete tas morgen al in huis. Bovendien betaal je geen verzendkosten, ook niet bij ruilen of retour.  Lees meer

Helaas bevat deze categorie geen producten (meer).

DSTRCT - een ode aan de leerlooierij

Jarenlang is Brabant het middelpunt geweest van de leerlooierij. Het Nederlandse merk DSTRCT zet deze traditie voort. Dit merk van internationale allure is gevestigd in Brabant, en staat voor stijl, comfort en functionaliteit. Centraal hierbij staat het gebruik van hoogwaardig leer, wat zorgt voor jarenlang plezier van hun producten.

Alle producten van DSTRCT worden vervaardigd in de beste leerlooierijen en fabrieken in India. Goede milieu-, arbeids- en leefomstandigheden staan hier hoog in het vaandel, waardoor je met een goed geweten kunt genieten van hun prachtige producten.

DSTRCT Raider Road - voor jarenlang plezier

De prachtige tassen uit de Raider Road-lijn worden met de hand gemaakt van volnerf rundleer. Dit karakteristieke kwaliteitsleer geeft de stijlvolle tassen een stoere look en feel. Welke kleur je ook kiest - bruin, zwart of cognac - de tassen worden door gebruik alleen maar mooier. De stijlvolle designs zijn zowel modieus als tijdloos, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van een Raider Road tas.

In de collectie van Raider Road vind je zowel laptoptassen in de vorm van schoudertassen als rugzakken. Welk design je ook kiest, met een DSTRCT Raider Road tas kom je altijd goed voor de dag, zowel op je werk, op school als privé.

DSTRCT Raider Road - mooi én praktisch

De exclusieve designs van DSTRCT zijn mooi van buiten en praktisch van binnen. Dankzij vele handige vakjes en ritsen, zijn de tassen perfect voor de werkende man of vrouw met mobiele apparaten. Zowel de schoudertassen als de rugzakken zijn voorzien van een gewatteerd laptopvak - voor laptops tot en met 15,6 inch - en een speciaal vak voor tablets tot 10 inch. De tassen zijn ruim van binnen, met een of meerdere ritsvakken aan de buitenkant voor extra opbergmogelijkheden.

De schoudertassen zijn voorzien van afneembare en verstelbare schouderbanden, en comfortabele leren handvatten, voor een ultiem draagcomfort. De rugzakken hebben een gewatteerd rugpaneel en gewatteerde en verstelbare schouderbanden, waardoor deze ook volgeladen perfect zitten.

Lataza - officieel dealer van DSTRCT

DSTRCT geeft een heel jaar garantie op fabricagefouten. Lataza is officieel dealer van DSTRCT. Dit houdt onder andere in dat je voor de volledige garantie bij ons terechtkunt. Bovendien profiteer je van onze snelle en gratis verzendservice, de keuze uit diverse betaalwijzen en bezorgopties, en vele andere voordelen.

Het Thuiswinkel Waarborg Certificaat staat voor een veilige winkel, die eerlijk handelt. Je kunt dus met een gerust hart producten uit onze online winkel bestellen. Neem bij vragen gerust contact op met onze persoonlijke klantenservice.