Let op: aangepaste bezorgtijden

Bezorging

Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

Let op: eerstvolgende bezorgdag: woensdag 24 augustus

DSTRCT Wall Street: authentiek en high-end

DSTRCT Wall Street: authentiek en high-end

De Wall Street collectie biedt een scala van businesstassen in verschillende uitvoeringen en kleuren, zoals cognac, donkerbruin en zwart. Typisch voor deze collectie is de authentieke uitstraling en de afwerking met stevige draaghengsels. Een aantal modellen heeft een verstelbare schouderband voor nog meer draaggemak. Lees meer

Shoppen per
Thema
 1. Dames (4)
 2. Heren (5)
 3. Uni (4)
 4. Zakelijk (5)
 5. Fashion (4)
 6. Back to School (2)
Minder opties Meer opties
Maat
 1. 10 inch (3)
 2. 11 inch (3)
 3. 11 inch MacBook Air (3)
 4. 12 inch (3)
 5. 12 inch MacBook (3)
 6. 13 inch (4)
 7. 13 inch MacBook (4)
 8. 13 inch MacBook Air (4)
 9. 13 inch MacBook Pro (4)
 10. 13 inch MacBook Pro Retina (4)
 11. 14 inch (4)
 12. 15 inch (4)
 13. 15 inch MacBook Pro (5)
 14. 15 inch MacBook Pro Retina (5)
 15. 16 inch (1)
 16. 17 inch (1)
 17. 17 inch MacBook Pro (1)
Minder opties Meer opties
Soort
 1. Schoudertas (5)
 2. Handtas (5)
 3. Apple Mac (5)
 4. Design (5)
 5. Briefcase (1)
Kleur/patroon
 1. Bruin (5)
 2. Cognac (5)
 3. Zwart (4)
Prijs
0,- 170,- 0,- to 170,-

5 items

5 items

DSTRCT Wall Street: functioneel en de beste kwaliteit leer

Net als de andere tassen van DSTRCT, zijn ook de Wall Street modellen niet alleen mooi: de tassen hebben een zeer functionele indeling, met passende compartimenten en vakjes voor al je persoonlijke spullen. Een aantal modellen heeft een rekbaar laptopvak waar je verschillende maten laptops in kwijt kunt. Ook een apart vak voor je tablet behoort tot de mogelijkheden.

Volnerf leer

De tassen van de DSTRCT Wall Street collectie worden gemaakt van de beste kwaliteit runderleer, ook wel bekend als volnerf leer. Volnerf leer wordt gemaakt van de bovenste laag van het leer. Typerend voor volnerf leer is de levendige structuur die na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Het leer van de tassen in deze collectie is behandeld met een wax die niet vet aanvoelt. Het onderhoud kan niet eenvoudiger: behandel de tas eenvoudig met een waterstopspray. Bekijk de verschillende modellen uit de veelzijdige Wall Street collectie en kies de tas die bij jou en je leefstijl past.

Meer over DSTRCT

DSTRCT maakt mooie, functionele en hippe leren tassen en accessoires en is een jong Nederlands merk, maar het team weet zich geworteld in de rijke traditie van de Brabantse leerindustrie. Tegelijkertijd halen de ontwerpers overal hun inspiratie en materialen vandaan. Dit resulteert in uiteenlopende productlijnen met verschillende thema’s en een internationale allure. Er zijn een aantal collecties met vrijetijdstassen zoals Stonehill Road, West End en Covent Garden. Hiernaast heeft DSTRCT ook twee lijnen die zich richten op zakelijk gebruik, namelijk Wall Street en Fletcher Street. DSTRCT houdt zich bij ontwerp, productie en transport aan hoge standaarden op het gebied van duurzaam en eerlijk ondernemen.