Let op: aangepaste bezorgtijden

Bezorging

Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

Let op: eerstvolgende bezorgdag: woensdag 24 augustus

dR Amsterdam (business)tassen

dR Amsterdam (business)tassen
dR amsterdam businesstassen

De naam dR Amsterdam doet wellicht niet direct een belletje rinkelen, maar dit Nederlandse kwaliteitsmerk was eerder bekend onder de naam H.J. de Rooy. Deze naam staat al sinds 1947 garant voor luxe en stijlvolle lederwaren. Naast handtassen en accessoires, zoals portemonnees en clutches, fabriceert dR Amsterdam ook diverse businesstassen. Juist deze werktassen vind je terug in het assortiment van Lataza. Lees meer

Helaas bevat deze categorie geen producten (meer).

Modieus en tijdloos

dR Amsterdam, voorheen H.J. de Rooy, onderscheidt zich niet alleen door de fraaie ontwerpen, maar vooral ook door de kwaliteit van de gebruikte materialen. Een dR Amsterdam tas wordt gemaakt van het beste rund- of kalfsleder. Ook aan zaken zoals de voering, naden, stiksels en sluitingen wordt buitengewone aandacht besteed. De indeling van de tassen is bijzonder praktisch. Er is ruimte voor documenten en elektronische apparatuur, zoals je laptop of tablet. Daarnaast is er gedacht aan handige aparte vakjes voor kleinere zaken, zoals pasjes, visitekaartjes en een portemonnee.

Laptop- en werktassen van dR Amsterdam

Kenmerkend voor het assortiment van dR Amsterdam is de verdeling in diverse lijnen, die elk hun eigen karakter en uitstraling hebben. Ook brengt dR Amsterdam ieder seizoen weer nieuwe collecties uit. Bij de collecties is het meestal zo dat de tassen verkrijgbaar zijn in een aantal trendy kleuren die passen bij het seizoen, maar ook altijd in tijdloze tinten zoals zwart of bruin. Je kunt dus kiezen of je een opvallende tas wilt, of juist een tas die subtiel bij al je outfits past.

Businesstassen uit diverse lijnen

In veel van de productlijnen vind je naast andere modellen ook een variant als businesstas. Een paar recente modellen lichten we graag even uit. Zo vind je een werktas in de Faggio lijn (903170) met stoere accenten aan de zijkant van de tas, die de tas extra verstevigen.

In de Icon Business collectie vind je diverse stoere tassen met een tikje vintage uitstraling. Dit komt vooral door het gebruikte leer, dat voor een doorleefde look zorgt. Je kunt in deze collectie bijvoorbeeld kiezen voor een meer klassiek model (913087) met een klep, maar ook voor een wat robuuster model met meer bergruimte in het hoofdvak en aan de voorzijde, de 913088. Deze tijdloze tassen zijn er in zwart en bruin.

Ben je met name op zoek naar een elegante tas voor een kleine laptop en slechts enkele persoonlijke spullen? De Waxi businesstas (783330) valt op door de bijzondere bevestiging van de schouderband en de compacte ritssluiting aan de bovenzijde.