Twelve South Apple producten


Twelve South logo

Twelve South is een Amerikaans merk dat zich exclusief richt op het ontwerpen en produceren van onderscheidende accessoires voor Apple apparatuur. Met hun innovatieve producten bescherm je, optimaliseer en personaliseer je de gebruikerservaring van je favoriete Apple product. Het merk laat zich inspireren door trouwe Apple fans. Ze bedienen deze kritische doelgroep met covers, sleeves en andere accessoires die even innovatief zijn als Apple zelf.



Aandacht voor pasvorm en garantie

Het team van Twelve South is klein. Centraal bij hun werkwijze staat een grote liefde voor Apple producten, evenals een oog voor detail. Juist de nadruk op millimeters en nuances zorgt ervoor dat Twelve South accessoires een ideale pasvorm hebben en een optimale functionaliteit. Daarnaast kenmerkt het bedrijf zich door een uitstekende klantenservice via een netwerk van erkende dealers. Lataza is officieel dealer van Twelve South producten: bij ons kun je dus terecht voor de volledige garantie.



HiRise

Hi-tech en nostalgisch

Of je een Apple gebruiker bent die houdt van strak en minimalistisch, of juist een accessoire wilt met een nostalgische uitstraling: Twelve South biedt oplossingen voor beide voorkeuren.



BookBook

Eén van de exclusieve producten die Twelve South biedt is de BookBook, een handgemaakte hardback case, gemaakt van een hoge kwaliteit leder. Elk exemplaar is uniek. De BookBook is er voor de iPhone, maar ook voor de iPad, MacBook, MacBook Pro en MacBook Air laptops in alle afmetingen. De BookBook biedt je overal optimale bescherming en wordt alleen maar mooier tijdens het gebruik. Een heel persoonlijke cover case dus, die past als een handschoen.

Twelve South BookBook iPadTwelve South BookBook iPhoneTwelve South BookBook MacBook



Twelve South HiRise en Backpack

Handige oplossingen voor alle Apple apparatuur

Twelve South biedt ook oplossingen voor handsfree gebruik en opladen, zoals deze HiRise voor iPad en iPhone. Zoek je een goede opbergplaats voor al je Apple apparatuur op kantoor of thuis? Deze multifunctionele BackPack hang je eenvoudig aan de achterkant van je Mac voor grotere apparaten. Aan de voorzijde gebruik je deze handige accessoires voor je iPhone, portemonnee, sleutels of een kleine, aanvullende hard drive.



Zoek je de ideale accessoire voor je iMac, MacBook, iPhone of iPad? Bij Twelve South vind je handige én mooie oplossingen en ondersteuning voor ieder Apple product, ook voor de meest recente modellen. Bekijk alle Twelve South producten op de Twelve South merk pagina.