banner blog schooltassen top 9


Schooltassen - groot of klein

Gelukkig vind je op Lataza.nl schitterende ruime laptoptassen. Ben je gezegend met een kluisje op school of op de universiteit? Ook voor kleinere laptoptassen kun je bij ons terecht.

Natuurlijk speelt ook de grootte van je laptop een rol bij de keuze voor een tas. Of je nu een kleine laptop van 11 inch hebt, of een grote van 17 inch, bij Lataza vind je laptoptassen in vele soorten en maten.

Schooltassen - voor elke stijl en smaak een tas

Je hebt je persoonlijke stijl en smaak, en dat geldt natuurlijk ook voor een tas. Denk je bij een laptoptas aan een saaie aktetas? Dan heb je het helemaal mis. Tegenwoordig vind je laptoptassen in vele verschillende modellen, stijlen en maten.

De klassieke schoudertas is perfect als je onderweg makkelijk bij je spullen wilt komen. Met een comfortabele rugzak fiets je zo naar school, zonder in de weer te moeten met vervelende snelbinders. Wil je er vooral modieus bijlopen en na school nog lekker de stad in? Met een stijlvolle shopper kom je altijd en overal goed voor de dag.

Schooltassen - leer of synthetisch

Als je een laptoptas voor school of studie bij Lataza bestelt, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Dit betekent dat je jarenlang plezier van je tas zult hebben, ook na je school- of studietijd. Je krijgt dan ook altijd minimaal 1 jaar fabrieksgarantie - afhankelijk van het merk.

Laptoptassen worden gemaakt van zowel leer als synthetische stoffen. Een leren studietas wordt door gebruik alleen maar mooier en krijgt zo een eigen karakter. Het voordeel van synthetisch materiaal is dat het kan worden bedrukt met alle mogelijke kleuren en motieven. Bovendien is een synthetische tas relatief licht.

De best verkochte schooltassen op een rij

Weet je al of je kiest voor een schoudertas, rugtas of shopper? Heb je liever een laptoptas van leer of van een synthetisch materiaal? Wil je extra ruimte of juist een wat kleinere laptoptas voor school? Om je een beetje op weg te helpen bij je keuze hebben we de top 9 van best verkochte schooltassen voor je samengesteld.

Succes met je keuze en met je nieuwe school- of studiejaar! Neem voor vragen gerust contact met ons op.