chesterfield steve sfeerbeeld

Goedkope kleding dat goed is voor slechts één seizoen. Overgebleven kleding dat in de uitverkoop blijft hangen en gewoon wordt verbrand. Servies dat steeds aan vervanging toe is... Gelukkig zijn er steeds meer mensen die ingaan tegen de huidige wegwerpmaatschappij. En tegen de slechte omstandigheden in de fabrieken waar onze goedkope spullen worden gemaakt.

Ook Chesterfield draagt zijn steentje bij aan een betere wereld. Dit merk van eigen bodem ontwerpt schitterende tassen, sleeves en portemonnees die jarenlang meegaan - dankzij de kwaliteit van de materialen - zoals volnerf gewaxt leer - en de tijdloze, maar toch hedendaagse designs. Bovendien is voor Chesterfield het welzijn van de medewerkers van het grootste belang: de producten worden alleen gemaakt in gecertificeerde fabrieken.

Chesterfield - hedendaagse designs met een klassieke uitstraling

Chesterfield is een innovatief Nederlands tassenmerk dat luxe tassen, sleeves en portemonnees ontwerpt - voor een goede prijs. Chesterfield laat zich inspireren door de gelijknamige meubels, die bekend staan om hun klassieke uitstraling. The Chesterfield Brand geeft hier echter een geheel eigen draai aan, met hedendaagse designs met een moderne touch.

Producten van Chesterfield zijn ontworpen voor de moderne man en vrouw. De tassen worden gemaakt van hoogwaardig leer, met sterke ritssluitingen en perfect afgewerkte naden. Dankzij de hoge kwaliteit en de optimale vormgeving, biedt een tas van Chesterfield optimale bescherming voor al je spullen en accessoires.

chesterfield tassen sfeerbeeld

Duurzaam leer - makkelijk te onderhouden

Producten van Chesterfield worden gemaakt van volnerf gewaxt leer. Dit prachtige leer is zacht en soepel en van de beste kwaliteit. Volnerf leer is bovendien van nature grotendeels waterafstotend.

De wax zorgt voor een extra goede bescherming. Gebruikssporen zijn dankzij de wax makkelijk weg te werken, zodat je tas, sleeve of portemonnee er jarenlang als nieuw uitziet. Tegelijkertijd geeft de wax de producten een unieke en stoere look. Een tas of accessoire van Chesterfield is zeer makkelijk in onderhoud. Je hoeft het slechts vier keer per jaar in te smeren met de speciale Chesterfield Wax om het leer te reinigen en te beschermen. In combinatie met de tijdloze, maar moderne designs heb je zo jarenlang plezier van je tas.

Chesterfield - een verantwoorde keuze

Als je een product van Chesterfield koopt, weet je dat je goede kwaliteit in huis haalt. Niet minder belangrijk is dat je ook verzekerd bent van een verantwoorde keuze. Producten van Chesterfield worden namelijk gemaakt in fabrieken in India die voldoen aan de Europese standaard. Behalve voor een goede werkomgeving, wordt er voor de werknemers tevens gezorgd voor een goede en veilige huisvesting. Door een product van Chesterfield bij Lataza te bestellen, draag je dus samen met Chesterfield bij aan een betere wereld.

chesterfield tassen sfeerbeeld-1

Chesterfield - houdbare designs

Net als dat je de klassieke Chesterfield meubels met elke inrichting kunt combineren - van klassiek, industrieel tot landelijk en modern - zo past ook een tas of accessoire van The Chesterfield Brand bij alle mogelijke looks. De prachtige tassen met mooie strakke vormen zijn stijlvol met een stoere, karakteristieke uitstraling - zowel klassiek als modern tegelijk. Dankzij de stijlvolle designs, zul je niet snel op je favoriete tas uitgekeken raken en er jarenlang plezier van hebben.

Chesterfield - 5 jaar garantie!

Op alle producten van The Chesterfield Brand zit maar liefst 5 jaar garantie op fabricagefouten. Lataza is officieel dealer van Chesterfield en bij ons kun je voor de volledige garantie terecht. Bekijk de houdbare en verantwoorde collectie van Chesterfield en krijg je favoriete tas, sleeve of portemonnee gratis thuisbezorgd. Ook ruilen of retourneren is geheel gratis en je kunt gewoon achteraf betalen.