Stijlvolle en hoogwaardige tassen en portemonnees die RFID Safe zijn


In je tas of portemonnee bewaar je veelal waardevolle spullen, zoals geld, bankpassen, creditcards of zakelijke documenten. Dan wil je natuurlijk niet dat jouw persoonlijk gegevens en data door identiteitsdieven worden uitgelezen. Lataza heeft een aantrekkelijk assortiment tassen en portemonnees die niet alleen stijlvol en van hoge kwaliteit zijn, maar ook RFID Safe. Ofwel: ze beschermen je tegen digitaal zakkenrollen. Wel zo’n veilig gevoel!


Bescherming tegen uitlezen van persoonlijke gegevens en data

Lataza heeft als toonaangevende webshop voor (laptop)tassen, businesstassen, iPhone- en iPadhoesjes en Apple accessoires een brede collectie producten met RFID protectie. RFID staat voor Radio Frequency Identification. Dankzij geïntegreerde anti-skimtechnologie kunnen cybercriminelen niet bij jouw gevoelige persoonlijke gegevens en data komen. De tassen en portemonnees hebben een beschermend vakje of laagje, dat voorkomt dat je magneetstrip van je bankpas of je gegevens van je OV-chipcard worden gelezen en gekopieerd. Door speciale technologie wordt de toegang tot deze gegevens geblokkeerd. Lataza heeft RFID Safe tassen van het topmerk Knomo en portemonnees van het klassieke merk Chesterfield. Alle producten van zijn hoge kwaliteit leer en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Functionele lederen tassen met anti-skimprotectie

De lederen tassen met ergonomisch ontwerp en RFID bescherming zijn functioneel en eigentijds. Je vindt tassen die zowel als rugzak als weekendtas geschikt zijn. Deze tassen hebben leren handgrepen en verborgen, gewatteerde schouderbanden aan de achterzijde. De schouderbanden zijn verstelbaar en afneembaar. Een schokbestendig vak behoedt je laptop tegen stoten of botsen. Er zijn allerlei handige vakjes voor je smartphone en andere kleine accessoires. Of ga voor een slanke aktetas van luxueus leer om je A4-documenten of magazines in op te bergen. De stijlvolle en praktische laptoptas kan zowel zakelijk als privé worden gebruikt. De tassen behouden door het eersteklas leer zeer lang hun mooie uitstraling. Elke tas van Knomo heeft een uniek ID-nummer, dat je kunt registreren. Mocht je tas onverhoopt zoekraken, kan de vinder deze eenvoudig melden bij Knomo. De tas wordt vervolgens gratis teruggestuurd.

Praktische, elegante en veilige portemonnees van leer

De klassieke Chesterfield portemonnees zijn ook RFID Safe. Dit houdt in dat de gegevens van je bankpas, creditcard, paspoort of OV-chipcard niet digitaal kunnen worden afgelezen door cybercriminelen. Deze portemonnees zijn daarnaast bijzonder praktisch en elegant. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Ze krijgen bij gebruik alleen maar een mooiere uitstraling. Er zijn aparte vakjes voor muntgeld, briefjes, bonnetjes en pasjes. Je ontdekt ze bij Lataza in verschillende kleuren.