banner blog stijlvolle werktassen van dr amsterdam


Over dR Amsterdam

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is dR Amsterdam geen nieuwe speler op de markt. Het merk was eerder bekend onder de naam H.J. de Rooy. Sinds de oprichting in 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een klein Amsterdams label tot een luxe merk met internationale allure. Kenmerkend voor de tassen van dR Amsterdam is de kwaliteit zonder concessies. Een tas van dR is subtiel modieus: door de toepassing van duurzame, hoogwaardige materialen zijn dit bij uitstek werktassen waar je jarenlang plezier van hebt. Daarnaast zijn de tassen uiterst praktisch. Dit merk je aan de handige indeling van de tassen, maar ook aan het draagcomfort van de handvatten, schouderbanden en sluitingen.

Werktassen uit de collecties van dR Amsterdam

dR Amsterdam maakt zowel vrijetijdstassen, clutches, avondtasjes als werktassen. In eerste instantie vind je bij Lataza vooral de businesstassen. Het merk heeft meerdere lijnen in iedere seizoenscollectie, waarin verschillende soorten tassen zijn opgenomen volgens een overkoepelend thema.

dR Amsterdam Faggio

De werktas uit de Faggio lijn (903170) is er in diverse warme trendy kleuren, ideaal te combineren met een levendige najaarsoutfit. Naast twee stevige handvatten heeft deze tas ook een verstelbare schouderband. De opvallende accenten aan de zijkant geven de tas extra stevigheid en draagcomfort.

dR Amsterdam Icon Business collectie

De Icon Business collectie bestaat uit robuuste tassen met een stoere uitstraling, verkrijgbaar in zwart en bruin. Vooral het leer met veel natuurlijk reliëf is een echte blikvanger in deze collectie. Van deze lijn is er bijvoorbeeld de klassieke 913087, een model met rustige uitstraling voorzien van een flap. De 913088 is wat speelser en biedt ook net iets meer ruimte, erg handig wanneer je regelmatig dossiers meeneemt.

dR Amsterdam Waxi

In de Waxi lijn is er de 783330, een zeer elegante en smalle damestas met speelse elementen die ruimte biedt voor een laptop en andere werkbenodigdheden. De Waxi werktas is er in diverse aardse tinten, variërend van bruin, tot warm rode tinten en camel.

Op de hoogte blijven van de nieuwe modellen van dR Amsterdam of van andere merken in ons assortiment? Volg ons dan via social media!

Andere interessante pagina's:
- Burkely
- laptoptassen
- schoudertassen
- 15 inch