stijlvol en degelijk ontdek de wereld van socha



De favoriet: Socha Straight Line Black

Een van de populairste laptoptassen van SOCHA in ons assortiment is de Straight Line Black. Niet zo gek, want deze tas kenmerkt zich door een strakke, vrouwelijke en zeer elegante uitstraling. Deze Socha laptoptas oogt als een chique handtas, maar biedt tegelijkertijd alle gemakken om je professionele leven zo prettig mogelijk te maken.









Handig en te combineren met iedere outfit

Het hoofdvak van de tas is uitgerust met een extra lange rits. Hierdoor is de tas makkelijk in zijn geheel te openen. De Straight Line Black biedt ook de bekende handige vakverdeling van Socha. Aan de bovenzijde van de tas zijn er vakjes waarin je persoonlijke spullen zoals je sleutels en je mobiel prettig kunt opbergen, zonder dat je de gehele tas hoeft open te maken. Ook aan de binnenzijde is er ruimte voor kleinere persoonlijke items. Het opbergvak voor je laptop bevindt zich in het midden van de tas, waardoor je laptop optimaal beschermd blijft. Het laptopvak wordt omsloten door twee andere grote opbergvakken, bijvoorbeeld voor documenten of accessoires. Kortom, de Straight Line Black is een ideale metgezel voor werk, school, studie én privéafspraken.


SOCHA Dames Laptoptas Straight Line Zwart 15.6 inch voorkantSOCHA Dames Laptoptas Straight Line Zwart 15.6 inch openSOCHA Dames Laptoptas Straight Line Zwart 15.6 inch open



foto jurgen socha

Meer over Socha

Socha is een Duits tassenmerk en is al sinds 1994 actief als ontwerper en fabrikant van tassen en accessoires. De laatste jaren richt het merk zich specifiek op het maken van elegante werktassen voor dames. Ontwerper Jürgen Socha focust op gebruiksgemak en functionaliteit, zonder concessies te doen op het gebied van stijl. Zijn unieke visie garandeert een brede collectie van betaalbare en modieuze tassen voor het vervoeren van apparatuur en persoonlijke items. Veel van de tassen van Socha worden gemaakt van het sterke, lichtgewicht materiaal Nivodur. Hierdoor zijn de tassen waterbestendig, eenvoudig te reinigen en makkelijk draagbaar.






Socha Audrey: nieuw model in aantocht

Het assortiment van Socha wordt binnenkort verder uitgebreid met de Socha Audrey. Niet voor niets een tas met de naam van een stijlicoon: deze fraaie tas biedt genoeg opbergruimte voor kleinere laptops (tot 14 inch) en documenten, maar is tegelijkertijd vederlicht en zeer stijlvol. Ben je een fan van Socha en wil je graag een van de eersten zijn met deze prachtige Socha Audrey tas? Houd onze social media en onze website dan goed in de gaten. Wij verwachten dat deze tas vanaf begin/half december bij ons leverbaar is.

Andere interessante pagina's:
- Burkely
- Laptoptassen
- Schoudertassen
- Laptoptassen dames