SOCHA businesstassen


Ben je op zoek naar een fijne, stevige dames laptoptas die tegelijkertijd perfect aansluit bij je persoonlijke stijl? Het Duitse merk SOCHA bestaat al sinds 1994, maar focust zich sinds een aantal jaar volledig op het ontwerpen en produceren van stijlvolle en praktische laptoptassen voor vrouwen. De vernieuwende ideeën van ontwerper Jurgen Socha leiden iedere keer weer tot een grote collectie tassen, waarin je voor iedere vrouwelijke stijl wel een geschikt model kunt vinden.


Modieus én degelijk

Dames laptoptassen van SOCHA onderscheiden zich door een verborgen Duitse degelijkheid. Onder het modieuze uiterlijk vind je een ideale tas voor verschillende doeleinden. De indeling is zeer overzichtelijk en de tassen zijn voorzien van deugdelijke sluitingen. Aan extra padding ter bescherming van je laptop of andere elektronische apparatuur is gedacht. Een andere bijzondere eigenschap is het gewicht. De toepassing van het speciale, oersterke maar lichtgewicht materiaal Nivodur maakt een tas van SOCHA ideaal voor werk en (zakelijk) reizen, maar ook voor gebruik als schooltas. Hierdoor is een werk- of schooltas van SOCHA wel tot 30% lichter. Onderhoud van dit materiaal is simpel: je neemt de tas eenvoudig af met een vochtige doek.

SOCHA Straight Line Businessbag Black 15.6 inchNivodur

De huidige collectie SOCHA dames laptoptassen

Een populair model in de huidige collectie is de SOCHA Black Diamond, een zeer geraffineerd model waarmee je ondertussen heel praktisch een 15 inch laptop vervoerd. Dit model is er ook in het rood. Ook de Straight Line Zwart mag er zijn. Met deze tas kun je overal voor de dag (of nacht!) komen: hij heeft het uiterlijk van een handtas en is voorzien van handig te bereiken opbergplekken voor al je persoonlijke spullen. Ook in deze tas kun je eenvoudig een 15 inch laptop kwijt.

SOCHA Dames Laptoptas Black Diamond 15.6 inchSOCHA Dames Laptoptas Straight Line Zwart 15.6 inch

Nieuw: de clutch van SOCHA

Dit innovatieve merk zit echter niet stil. Binnenkort volgt er weer een nieuwe collectie. Nu is er al een bijpassende clutch voor de Straight Line Zwart en Mud; een fijne combi wanneer je graag je hele outfit op elkaar afgestemd draagt, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis.

SOCHA Straight Line Black met ClutchSOCHA Straight Line Black met Clutch
Het eerder genoemde model Straight line Black is er nu ook in een variant met handig vakje voor een powerbank, de S-Line Power Bag.
SOCHA S-line Power BagSOCA Real Leather Business Bags
Uiteraard vind je bij Lataza straks alle nieuwe modellen dames laptoptassen in het assortiment. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!
Of kijk regelmatig op de SOCHA merkenpagina voor alle verkrijgbare items.