socha dames laptoptassen banner

De innovatieve ontwerper Jürgen Socha is de oprichter van het Duitse merk SOCHA. Al vanaf 1994 zijn designs van zijn hand populair. In het begin van het mobiele telefoon tijdperk begon hij met een populair telefoonhoesje. In 2008 werden de eerste laptoptassen in een modern jasje gecreëerd, onder de naam Sushi. In 2014 waren de tassen van Jürgen Socha inmiddels zo populair onder de vrouwen dat hij besloot zijn eigen naam erop te zetten: het merk SOCHA was geboren.

SOCHA werktassen - elegant, vrouwelijk en modern

Dat de elegante werktassen van SOCHA onder vrouwen zo populair zijn geworden is geen wonder. De laptoptassen hebben absoluut geen zakelijke uitstraling, maar zien eruit als schitterende damestassen. Tegelijkertijd zijn SOCHA tassen helemaal ingericht op de behoeftes van de moderne zakenvrouw, zoals het gebruik van mobiele technologie en ruimte voor vele accessoires.Je laptop of tablet kun je kwijt in een vaak uitneembaar, ruim gewatteerd laptopvak. Verder zijn de tassen - zowel van binnen als van buiten - tot in de kleinste details uitgedacht, met vele vakjes voor al je spullen. Dankzij de slimme indelingen vind je bovendien je spullen gemakkelijk weer terug.

Socha Nivodur

SOCHA laptoptassen van NIVODUR

Kenmerkend voor het merk SOCHA is het materiaal waarvan de tassen zijn gemaakt: NIVODUR - een oersterk imitatieleer. Dit mooie synthetische materiaal van zeer hoge kwaliteit is nauwelijks van echt leer te onderscheiden, maar weegt maar liefst 30% lichter.

NIVODUR is goed bestand tegen vocht, niet zo gevoelig voor beschadigingen en eenvoudig schoon te maken met een zachte vochtige doek zonder zeep. Dit robuuste materiaal is het perfecte alternatief voor dierenliefhebbers.




SOCHA Business Bags - een gevarieerde collectie

SOCHA tassen zijn een van de best verkochte laptoptassen onder vrouwelijke consumenten. Naast de blijvend populaire modellen, wordt de collectie continu aangevuld met nieuwe parels van tassen. Hieronder volgen enkele van de best verkochte SOCHA werktassen van dit moment.

socha black diamond dames laptoptas

SOCHA Black Diamond

Een van de meest verkochte tassen van SOCHA is de SOCHA Black Diamond. Deze juweel van een tas doet haar naam echt eer aan, met de uitstraling van een schitterende zwarte diamant. Sleutels, pasjes of smartphone haal je gemakkelijk tevoorschijn zonder dat je de tas hoeft te openen, dankzij de bijna onzichtbare ‘geheime’ insteekvakjes aan de bovenkant van de tas. Wil je schitteren op zowel je werk als privé - met de SOCHA Black Diamond maak je een onvergetelijke indruk.





socha dames laptoptas straight line zwart

SOCHA Straight Line Zwart 15,6 inch

Een andere populaire tas uit de SOCHA Collectie is de Straight Line Zwart 15,6 inch. Ook deze tas volgt je overal mee naartoe - van zakelijke afspraken tot gezellige avonden met vriendinnen. Dankzij de dubbele ritssluiting kun je de tas helemaal open maken, zodat je gemakkelijk bij al je spullen komt. Doordat het laptopvak in het midden van de tas zit - met aan weerszijden een ruim vak - is je laptop optimaal beschermd.




socha dames laptoptas midi cherry rood

SOCHA Midi 13.3 inch

De nieuwe SOCHA Midi 13.3 inch is het kleinere zusje van de populaire Straight Line. Deze tas, in de vorm van een prachtige stijlvolle handtas, beschermt je laptop tegen vuil, krassen en stoten in een uitneembaar laptopvak. Ook de SOCHA Midi is voorzien van de handige geheime insteekvakjes.






SOCHA Dames Laptoptas 15.6 inch Croco Jet Black

SOCHA Croco burgundy-rood en zwart

Ook nieuw bij Lataza zijn de chique SOCHA Croco tassen van imitatie krokodillenleer, in de kleuren burgundy-rood en zwart. In tegenstelling tot wat je verwacht, voelt deze tas heerlijk zacht aan. Met behulp van klittenband maak je het laptopvak binnen enkele seconden los. En natuurlijk ontbreken de geheime insteekvakjes tussen de handvatten niet.






Wil je op de hoogte blijven van de collectie van SOCHA? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.