Ga voor een professionele look met een Socha businesstas


Socha businesstassen zijn in alle opzichten het resultaat van de moderne kijk op mode van Jürgen Socha. Op de eerste plaats zijn deze businesstassen een lust voor het oog en passen zij feilloos bij de hedendaagse trends op het gebied van professionele mode. Op de tweede plaats past ook het materiaal bij de hedendaagse eisen van de drager. Elke Socha tas is gemaakt van Nivodur (zeer hoogwaardig lederlook materiaal). Daarnaast is het design volledig aangepast op de behoeften van de professional van nu met plaats voor je laptop en slimme vakjes voor smartphones, visitekaartjes, schrijfgerei en afsluitbare vakken voor waardevolle spullen en documenten.


Hoogwaardig en duurzaam materiaal met lederlook

Socha heeft niet alleen een feilloos oog voor de nieuwste trends, ook op het gebied van materialen is het merk een innovatieve speler op de markt. Socha businesstassen zijn namelijk gemaakt van Nivodur. Dat is polyurethaan van zeer hoge kwaliteit dat met het blote oog niet van echt leder te onderscheiden is. De voordelen van Nivodur ten opzichte van echt leder zijn dat het materiaal extreem licht, water- en vuilbestendig, eenvoudig te onderhouden en minder krasgevoelig is. Met een Socha businesstas heb je dus een trendy tas van topmateriaal waarmee je je dagelijkse spullen op een comfortabele manier bij je draagt.

Socha businesstassen bij Lataza

Lataza is een moderne webshop op het gebied van laptoptassen, businesstassen en hoesjes voor telefoons en tablets. Lataza heeft een gevarieerd assortiment aan Socha businesstassen die passen bij verschillende stijlen en persoonlijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opvallende rode handtas met een elegant ruitpatroon of een zwarte laptoptas met een strak design en gladde afwerking. Socha businesstassen zijn van buiten altijd stijlvol en van binnen praktisch met ruimte voor je laptop, mobiele apparaten en andere benodigdheden voor een doordeweekse werkdag. Het aanbod aan businesstassen wordt elk seizoen aangevuld met de nieuwste designs van Socha.

Met een Socha businesstas heb je altijd alles bij de hand en ga je voor een professionele look. Bekijk het gevarieerde assortiment en kies jouw favoriete Socha businesstas!

COMING SOON: