De naam zegt het al: de Socha Black Diamond is een juweel van een tas, met de uitstraling van een zwarte diamant. Met deze dames laptoptas - een van de meest verkochte tassen van SOCHA - laat je overal een onvergetelijke indruk achter. De dames laptoptas is gemaakt van Nivodur, een kunststof van zeer hoge kwaliteit dat bijna niet te onderscheiden is van echt leer, maar wel ongeveer 30% lichter is. Bovendien is het goed bestand tegen vocht, niet zo gevoelig voor beschadigingen, en eenvoudig schoon te maken met een zachte vochtige doek. Een prachtig detail is de schitterende rode voering. Hierdoor valt de tas niet alleen op als je hem openmaakt, het zorgt er ook voor dat je je spullen beter ziet.

Socha Black Diamond - een slimme tas

De Socha Black Diamond is erg slim ingedeeld, zodat de moderne vrouw al haar spullen erin kwijt kan - en terugvindt! Sleutels, pasjes of smartphone haal je makkelijk tevoorschijn zonder dat je de tas hoeft te openen, dankzij de bijna onzichtbare ‘geheime’ insteekvakjes aan de bovenkant van de tas. Je laptop is goed beschermd tegen krassen en stoten dankzij de gewatteerde laptopvak in het midden van de tas, met aan beide kanten een extra groot vak met ritsvakken, en meerdere kleine vakjes. Mocht je de tas voor andere doeleinden willen gebruiken, dan haal je het laptopvak er gewoon uit, zodat er extra ruimte wordt gecreëerd. Dankzij de lange handvatten, kun je de laptop bag comfortabel over je schouder dragen. De tas kun je bovendien eenvoudig aan een trolley bevestigen. Deze schitterende en praktische Black Diamond zit al een aantal jaren in de Socha collectie en zal die nog lang niet verlaten.

SOCHA - innovatieve elegantie

De innovatieve ontwerper Jürgen Socha is het brein achter het Duitse tassenmerk Socha. Al sinds 1994 komen er tassen en accessoires van zijn hand, en sinds enkele jaren ligt de focus specifiek op dames (laptop)tassen. De prachtige, betaalbare collectie tassen ademt elegantie, klasse en functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is de Couture Rouge, een elegante laptoptas voor de zelfbewuste vrouw. Ook deze tas valt op door de modieuze rode kleur, ditmaal aan de buitenkant. Ook aan een stijlvol avondje uit heeft Socha gedacht: de Clutch S Line Zwart (link https://www.lataza.nl/socha-clutch-s-line-mud.html), is een praktische handtas, die je tevens om je pols kunt dragen met de afneembare lus, of over je schouder met de verstelbare riem of zilveren schouderketting. Een ander populair model van Socha is de Straight Line Black, een stijlvolle laptoptas die zeer geschikt is voor zakelijk gebruik. Bekijk nu de prachtige collectie van Socha en ontdek jouw eigen favoriete tas!

De service van Lataza

Bij Lataza profiteer je niet alleen van prachtige collecties, bij ons staat de klant centraal. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Wij bieden verschillende veilig betalen aan, er is altijd wel één die bij je past. Daarnaast zijn wij al jarenlang in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg