omar munie lappie bag flower cognac 15 inch

Exclusieve handtassen Omar Munie Clothing maakt tassen met een mondiale en frisse uitstraling. De exotische accenten van de tassen zorgen voor een onvergetelijke indruk. Alle tassen van Omar Munie Clothing worden met de hand gemaakt en vervaardigd van de mooiste leersoorten. Door de geringe oplage van 25 stuks ontstaat het unieke karakter dat elk ontwerp kenmerkt. Omar Munie hanteert verschillende stijlen waardoor zijn tassen verrassend en veelzijdig zijn. Desondanks behoudt iedere tas de unieke handtekening van de ontwerper.

Omar Munie heeft bij het ontwerpen van zijn creaties de moderne vrouw in gedachten die graag de touwtjes in handen neemt en niet bang is om risico’s te nemen. Een vrouw die graag aanwezig is en dit wil accentueren met haar accessoires. Ook de man mag niet ontbreken: hij die van mooie dingen houdt en niet bang is om een stijlvolle blikvanger te dragen. De laptoptassen van Omar Munie, de Lappie Bags, worden gemaakt van lamsleer of rundleer. Alle tassen zijn genummerd, hierdoor ben je verzekerd van een uniek exemplaar.

De Lappie Bag is geschikt voor een laptop t/m 15 inch en voor een 15 inch MacBook Pro. De tassen beschikken over een afsluitbaar laptopvak. Bovendien hebben deze laptoptassen een groot vak voor alle andere spullen, zoals een schrijfmap, Ipad, mobiel en accessoires. Zowel de Flower Pink, Flower Dark Brown als de Flower Cognac zijn de eerste van de serie van maximaal 25 stuks. Dit maakt de tassen extra speciaal.