Twelve South onderscheidt zich voortdurend met zijn opvallende en trendy accessoires voor de iPad, MacBook en iPhone. Het Amerikaanse merk maakt zijn cases, covers en hoezen vanuit de filosofie dat de beste computers de beste accessoires verdienen. Twelve South lanceert met de SurfacePad iPad mini, BookBook Rutlegde, BookBook iPad Air en Twelve South Ghost Stand enkele nieuwe pareltjes met schitterende designs op de markt. Deze nieuwe Twelve South wannahaves zijn snel en eenvoudig verkrijgbaar bij Lataza.nl, dé specialist in covers en hoezen voor laptops, tablets en smartphones.

 

Twelve South SurfacePad iPad mini

De SurfacePad iPad mini als nieuwe standaard

Twelve South introduceert de SufacePad iPad mini. Een moderne hoes van hoogkwalitatief leer met een luxe uitstraling, dat in de kleuren rood, zwart en wit verkrijgbaar is. De compacte en dunne SurfacePad iPad mini ligt lekker in de hand, maar kan ook worden gebruikt als statief om te typen of een filmpje te bekijken. Het heeft een speciale stand om van alle kanten zicht op het scherm te hebben. De met vilt beklede klep zorgt voor optimale bescherming.

 

TwelveSouth BookBook MacBook Rutledge

De BookBook Rutledge is een heus kunstwerk

De handgemaakte, lederen BookBook Rutledge cases biedt je MacBook niet alleen optimale bescherming tegen beschadigingen, maar is door de originele en bijzondere look ook een echte eyecatcher. De TwelveSouth BookBook Rutledge is door de meerdere kleurlagen een kunstwerk met een harde kaft, rug, verstevigde hoeken en gewatteerde voering om krassen tegen te gaan. De Rutledge uitvoering is verkrijgbaar in de volgende maten: BookBook Rutledge MacBook Air 11 inch, BookBook Rutledge MacBook Pro 13 inch Retina, BookBook Rutledge MacBook Air / Pro 13 inch en BookBook Rutledge MacBook Pro 15 inch Retina.

 

BookBook iPad Air case

De BookBook iPad Air voelt alsof je een echt boek leest

De nieuwe Twelve South BookBook iPad Air met vintage look geeft je het gevoel alsof je een echt boek leest. De originele, handgemaakte case van leer kan in twee hoekstanden worden gezet, waaronder een gemakkelijke typestand. De harde kaft en rug van de BookBook iPad Air beschermen tegen stoten, de gewatteerde suède voering gaat krassen tegen. De lichte iPad Air kan bij het maken van foto's in de case blijven zitten.

 

 

Twelve South Ghost Stand

Je MacBook op ideale hoogte met de Twelve South GhostStand

Met de nieuwe Twelve South GhostStand zet je je notebook op ideale kijkhoogte. Deze slanke, transparante en stijlvolle standaard is geschikt voor alle modellen MacBook. De siliconen rails zorgt ervoor dat je notebook stevig staat en laat geen sporen achter op je bureau.

 

 

Een betrouwbare webwinkel met Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Al deze nieuwe producten van Twelve South zijn te vinden op Lataza.nl, dat als toonaangevende webshop voor laptoptassen, covers en hoezen is aangesloten bij consumentenkeur Je weet zeker dat je zaken doet met een betrouwbare online shop, die garant staat voor een snelle levering en veilig betalen. Op werdagen vóór 23.59 uur bestellen, betekent al de volgende dag je favoriete Twelve South SurfacePad iPad mini, BookBook Rutledge, BookBook iPad Air of GhostStand in huis! Betalen kan zowel vooraf (via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of creditcard) als achteraf via een digitale acceptgiro. Bovendien heb je het recht om je aankoop binnen 30 dagen gratis te retourneren.

De nieuwste Twelve South accessoires voor iPad, MacBook en iPhone bestel je eenvoudig, veilig en voordelig bij Lataza.nl. Aarzel niet langer en bestel jouw favoriete Twelve South accessoire in de online shop.