sushi laptop case en vogue cherry red 14-15.6 inch

'Design makes the difference'

De nieuwe collectie laptoptassen van Sushi beloofde een waar spektakel te worden. En de collectie mag er zijn! Praktisch, stijlvol en super vrouwelijk.

Naast nieuwe modellen is de collectie uitgebreid met bijpassende portemonnees. Hiermee maak je je outfit helemaal compleet!
En, bestaande modellen zijn 'ge-upsized' woordoor ze nu geschikt zijn voor laptops van 15 tot en met 17.3 inch.

Profiteer tijdelijk van 10% introductiekorting!

En Vogue Selection
De tassen uit de nieuwe lijn En Vogue hebben een elegant design, evenwichtige proporties en een intern compartiment dat niets te wensen over als het gaat om dagelijks gebruik en het goed beschermen van je laptop.

Voor fashionista's!
De Cherry Red is nu al een gewilde tas! De tas is gemaakt van hoogwaardig imitatieleer en is warm rood van kleur. Voor alle verkrijgbare kleuren geldt: voor een optimale bescherming stop je je laptop in het middelste, gewatteerde compartiment. Aan beide kanten van dit compartiment zit een open vak waar je voldoende ruimte hebt voor een schrijfblok, accessoires en al je dagelijkse spullen. Bovendien beschikken de tassen over diverse extra vakjes voor je mobiel, visitekaartjes en pennen. Ook heeft de tas nog een extra ritsvak.
Vanaf nu dus niet meer met meerdere tassen op stap, je kunt alles kwijt in de trendy laptoptassen van Sushi.

De En Vogue Selection bestaat uit de Cherry Red, Black Diamond en Starry Dots en Foral White.

Nog meer keuze
Ook zijn de Saddle Brown en Vintage Cinnamon nieuwe uitvoeringen van hoge kwaliteit imitatieleer. Hierdoor zijn ze niet van echt leer te onderscheiden. De tassen zijn geschikt voor laptops van 15 tot en met 17.3 inch. Ook zijn bestaande modellen zoals de Black Mamba en de Retro Cases ‘ge-upsized’ waardoor ze nu een binnenafmeting hebben van 42,5 x 32 cm.

De Black Mamba is reeds in de nieuwe uitvoering leverbaar. De andere modellen, waaronder de Brown Autumn Leaf, Retro Case Fashion Red, Black en White en de Choco Coffee, zijn vanaf mei in de nieuwe afmeting leverbaar.

Sushi
Tassen zijn een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en stijl. Ze zijn dan ook veranderd van functionele opbergers voor waardevolle en nuttige items naar een absolute fashion accessoire.

Met hun verfijnde patronen, exclusieve materialen en fascinerende kleuren, biedt Sushi een breed scala aan ontwerpen waaruit je je persoonlijke favoriet kunt kiezen. Sushi laptoptassen zien er niet uit zoals de standaard laptoptassen die we gewend zijn. In plaats daarvan hebben ze prachtige excentrieke ontwerpen met veel aandacht voor detail.

Bestel nu tijdelijk met 10% introductiekorting! Naar de nieuwe collectie >>