eastpak laptop rugzak padded zipplr


Ben je ook een groot fan van Eastpak? Kun je niet wachten totdat er weer een nieuw design in de collectie komt? Waarschijnlijk denk je nu aan de razendpopulaire Padded Pak’r, een praktische rugzak waar we gewoon nooit op uitgekeken raken. Continu worden we weer verrast door nóg mooiere kleuren en motieven, met altijd hetzelfde strakke en stijlvolle design als basis. We hebben echter verrassend nieuws voor je.

Verrassend nieuws van Eastpak

De Eastpak Padded Pak’r heeft namelijk een broertje gekregen. Of misschien wel een verbeterde versie van zichzelf. Eastpak heeft nu de Padded Zippl’r gelanceerd, met als grote verbetering het 13 inch laptopvak. Zo kun je naast boeken, een notitieblok en je lunch, ook nog veilig je laptop meenemen. Een ander verschil zijn de twee ritsvakjes aan de voorkant. Hier dankt de tas dan ook de naam Zippl’r aan.

De Padded Zippl’r - ook volgeladen comfortabel...

Neem je het liefst zo min mogelijk spullen mee om je rug te sparen? Met de Padded Zippl’r hoef je niet bang te zijn voor pijnlijke schouders of een zere rug. Net als de Padded Pak’r, is deze backpack voorzien van gewatteerde schouderbanden en een gewatteerd ruggedeelte. Hierdoor zit de rugzak - ook als hij volgeladen is - heerlijk comfortabel.

…en oersterk

Behalve je rug, moet natuurlijk ook de tas zelf zware belasting aankunnen. De Padded Zippl’r is gemaakt van nylon. Dit is een oersterk kunststof, wat vele kilo’s aankan. Hoeveel boeken je ook in je tas stopt, je krijgt van Eastpak maar liefst 30 jaar garantie op de backpack.

De Padded Zippl’r - voor de echte die hards

Ben je een echte die hard en fiets je in weer en wind naar school of naar je werk? Met de Eastpak Padded Zippl’r hoef je niet bang te zijn voor natte spullen. Behalve sterk is het materiaal waarvan de tas is gemaakt ook nog eens waterafstotend. Bijkomend voordeel is dat je het ook makkelijk schoon kunt maken met een vochtige doek.

Bestel de Padded Zippl’r bij Lataza

Als echte fans van Eastpak, hebben we de webshop meteen volgeladen met verschillende exemplaren van deze prachtige Padded Zippl’r. Lataza is officieel dealer van dit topmerk en je kunt dan ook voor de volledige garantie bij ons terecht. Bovendien krijg je je favoriete rugtas gratis thuisbezorgd en heb je maar liefst 30 dagen de tijd om de tas te ruilen of te retourneren.

Ben je ook benieuwd met welke nieuwe designs Eastpak ons zal blijven verrassen? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden.