valentijn 2019 banner


Valentijnsdag staat weer voor de deur. Een geschikt moment om even stil te staan bij relaties en vriendschappen. Verwen je partner, vriend of vriendin of wellicht iemand anders die een speciale plek inneemt in je hart met een luxe én praktisch cadeau van Lataza. De cadeautjes en cadeaus van de mooie merken in onze shop zijn niet alleen op Valentijnsdag interessant. Want een kwalitatief goede en mooie tas, hoes, portemonnee of andere accessoire is 365 dagen van het jaar, en lang daarna, een plezier. Each day is Valentine’s Day...

Een Socha-tas voor jouw hardwerkende fashionista

Je draagt je vrouw of vriendin het liefst op handen. Zorg dan ook voor een stijlvolle lichtgewicht (werk)tas voor de momenten die je niet bij haar kan zijn. Socha richt zich exclusief op elegante werktassen voor vrouwen en dat zie je terug in hun geraffineerde collectie. Socha tassen hebben stuk voor stuk een onderscheidend design met de uitstraling van een luxe handtas. Tegelijkertijd zijn ze uiterst handig in het dagelijks leven en eenvoudig te onderhouden.

Burkely voor hem of haar

Het Nederlandse merk Burkely biedt een grote collectie op het gebied van (laptop)tassen, sleeves en portemonnees voor dames en heren. De lijnen van Burkely hebben een enorme variatie qua kleur, afwerkingen en leersoorten. Houdt jouw Valentijn van tassen en accessoires met een robuuste en vintage-uitstraling? Bekijk dan eens het enorme aanbod van de Burkely Vintage tassen. Is hij of zij juist heel praktisch en altijd online? Geef hem of haar een handige tas met een powerbank uit de Burkely On The Move collectie.

Portemonnee, iPhone case of twee-in-één

Zoek je een kleiner cadeau dat jouw Valentijn werkelijk altijd bij de hand heeft? Denk bijvoorbeeld aan een luxe portemonnee met een handige indeling, wanneer het oude exemplaar echt versleten is, of aan een perfect passende hoes voor de nieuwe iPhone. Een combinatie van deze twee kan ook: kies dan voor een luxe iPhone case of hoes met ruimte voor een aantal bankpasjes en die de smartphone optimaal beschermt.

Bestel nu je Valentijnscadeau bij Lataza

Bij Lataza vind je uitsluitend producten van kwaliteitsmerken en met een onderscheidend design. Bij uitstek kun je bij ons terecht voor een bijzonder cadeau van blijvende waarde. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Bekijk dan eens onze Valentijn cadeau tips. Heb je vragen over een van de genoemde items, of over een ander product? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag. Heb je een keuze kunnen maken? Je bestelling wordt met zorg verpakt en snel verzonden. Bestel je op doordeweekse dagen vóór 12 uur ‘s nachts, dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd.

Andere interessante pagina's:
- Collectie laptoptassen
- 15 inch laptoptassen
- Gigi Fratelli damestassen
- Laptoptassen heren