burkely tassen

Lederen Burkely tassen zijn praktisch, stijlvol en chic

Een tas is een van de belangrijkste accessoires van de modebewuste man of vrouw. De tas moet niet alleen functioneel en van hoge kwaliteit zijn, maar er ook stijlvol en chic uitzien. Burkely tassen voldoen aan al je verlangens. De tassencollectie van dit bekende, in 1988 opgerichte modelabel biedt een aantrekkelijke mix van klassieke, smaakvolle en trendy modellen van hoogwaardig leer. Deze tijdloze tassen mixen en matchen goed met je outfit en komen bij alle gelegenheden van pas. Je vindt in het rijke assortiment tassen op Lataza.nl Burkely businesstassen en laptoptassen voor zakelijk gebruik, evenals weekendtassen en fraaie schoudertassen met veel ruimte voor werkdocumenten of privéspullen.




Met een chique Burkely tas je individuele stijl accentueren

Alle Burkely tassen zijn gemaakt van verschillende leerkwaliteiten, wat ze een luxe en unieke uitstraling geeft. De tassen vallen op door de bijzondere leerverwerking, mooie vintage look en stoere ritsen. De modellen zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten en prachtige kleurtinten zwart, grijs, bruin, cognac, taupe en zand. Je kunt hiermee je persoonlijke stijl benadrukken. Burkely businesstassen zijn je ideale metgezel van en naar je kantoorplek of studiezaal. Shoppers lenen zich goed voor een dagje winkelen, terwijl de elegante clutches je outfit verrijken tijdens een avondje uit. Je vindt altijd een tas van Burkely die bij je stijl en stemming kleurt.


Op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerde tassen

Burkely tassen gaan door de duurzame kwaliteit leer jarenlang mee. De tassen van het modemerk - dat onderdeel is van Horsten Leatherfashion - worden op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd. De Burkely fabrieken in verschillende delen van de wereld volgen de internationale gedragscode van het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat zich inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dat betekent voor Burkely: geen kinder- of dwangarbeid, uitbetaling van een normaal loon, een veilige en schone werkplek en verzekerde werkgelegenheid.


Snel, voordelig en veilig een Burkely tas bestellen bij Lataza.nl

Burkely tassen bestel je snel en voordelig online bij Lataza.nl. Je kunt kiezen voor vooraf (via iDEAL, creditcard of PayPal) of achteraf (via acceptgiro) betalen en hebt 30 dagen de tijd om te beslissen of je je bestelling definitief verzilvert. De verzending is gratis, evenals de eventuele retourzending. Lataza staat bekend als toonaangevende online shop voor hippe, eigentijdse tassen, sleeves en tablet- en smartphone-hoesjes. Lataza.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en beschikt al sinds 2010 over een kwaliteitskeurmerk. Wil je als fashionista of fashionisto je nieuwe Burkely businesstas zo snel mogelijk in huis hebben? Als je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, heb je deze trendy modeaccessoire de volgende dag in handen!