Lataza.nl ontvangt nieuw kwaliteitskeurmerk van Thuiswinkel Waarborg

Als je online op zoek bent naar een stijlvolle en kwalitatief hoogstaande laptoptas, hoesje of case voor je smartphone of Apple accessoire, wil je verzekerd zijn van een vertrouwde webshop met een uitstekende dienstverlening. Op Lataza.nl kun je rekenen. Lataza is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en heeft onlangs een hercertificering ontvangen van deze keurmerkinstantie. Consumenten weten hierdoor dat zij zaken doen met een veilige en klantvriendelijke online shop. Lataza.nl onderscheidt zich bovendien met een uitstekende service, zoals ook blijkt uit de vele positieve Thuiswinkel Waarborg reviews.



Bewijs van betrouwbare webshop die eerlijk handelt

Lataza heeft een breed en veelzijdig assortiment van tassen, cases en sleeves voor je laptop, tablet of smartphone. Van hippe en trendy schoudertassen en handtassen tot messengers en rugtassen. Lataza beschikt al sinds 2010 over hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg wordt door de Consumentenbond ondersteund. Alle aangesloten webwinkels - inmiddels al meer dan 2.200 - worden jaarlijks gecertificeerd. Lataza.nl heeft recent een nieuwe hercertificering ontvangen van Thuiswinkel Waarborg, als bewijs van een betrouwbare webshop die eerlijk handelt en een hoogstaande service en dienstverlening voorstaat. Lataza hecht daarbij ook veel waarde aan een goede bereikbaarheid voor de klant. Er is contact mogelijk per mail, per telefoon en via een live chat.

Lataza voor het zevende jaar op rij in bezit van toonaangevende consumentenkeur

Veiligheid is een van de belangrijkste criteria voor consumenten bij online aankopen. Zowel het verstrekken van je persoonlijke gegevens als je betalingen bij Lataza.nl verloopt via een beveiligde verbinding. Bestellen bij Lataza is eenvoudig en je hebt snel je favoriete artikelen in huis. Als je op werkdagen vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, heb je hem de volgende dag al in huis! Je kunt zowel vooraf als achteraf betalen en je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd om te melden of je alsnog van de koop wilt afzien. Lataza zorgt voor gratis verzending. Een eventuele retourzending is ook kosteloos. Je krijgt het aankoopbedrag na de retourzending terug. De Algemene voorwaarden van Lataza zijn met de Consumentenbond overeengekomen. Bij een eventuele klacht komt Lataza - conform de zekerheden van Thuiswinkel Waarborg - binnen 14 dagen met een reactie. Mocht er geen oplossing komen, kun je gebruikmaken van gedegen klachtenbemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg.

Lataza heeft voor het zevende jaar op rij de belangrijke consumentenkeur van Thuiswinkel Waarborg weten te verkrijgen. Thuiswinkel Waarborg geldt als het meest bekende kwaliteitskeurmerk van Nederland. Lataza is trots op het hoog aangeslagen keurmerk van Thuiswinkel Waarborg, zodat je als consument zeker weet dat je veilig en betrouwbaar online kunt winkelen.