Sinds 2010 hebben we jaarlijks het kwaliteitskeurmerk van Thuiswinkel Waarborg toegekend gekregen, wat betekent dat Lataza een veilige en betrouwbare webshop is. Dit hebben we nu uitgebreid met het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk. Dit houdt in dat je ook als bedrijf veilig en betrouwbaar grotere bestellingen bij ons kunt plaatsen, zoals relatiegeschenken en cadeaus voor medewerkers.

Lataza - veilig en betrouwbaar online winkelen

Thuiswinkel Zakelijk is hét online keurmerk voor de B2B-markt. Dit keurmerk betekent dat we voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Voor de zakelijke consument heeft dit vele voordelen.

 • Het bedrijf bestaat echt
  Alle bedrijven die aangesloten zijn bij Thuiswinkel Zakelijk bestaan echt. Je bent er dus van verzekerd dat je ook echt je bestelling krijgt. Bekijk eens onze contactgegevens.

 • Je doet zaken onder Nederlands recht
  Je wordt beschermd door de normen van het Nederlands recht. Onze algemene voorwaarden voor zakelijke klanten zijn dan ook niet in strijd met deze wettelijke regels.

 • Je weet wat je krijgt
  Bestel je bij Lataza, dan weet je wat je krijgt. Dat we het Thuiswinkel Waarborg Zakelijk Certificaat toegekend hebben gekregen, betekent dat onze website helder en duidelijk is. Een order plaatsen in de online winkel van Lataza verloopt zeer overzichtelijk en je ziet precies wat je bestelt. De omschrijving van onze producten komt overeen met hoe ze in werkelijkheid zijn.

 • Geen verborgen kosten
  We hanteren geen verborgen extra kosten en je komt dan ook niet voor verrassingen te staan. Wil je een product laten bedrukken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een tas speciaal op maat laten maken? Neem dan contact met ons op voor een duidelijke prijsopgave.

 • Bij Lataza betaal je veilig
  Ook als zakelijke klant ben je er nu van verzekerd dat je veilig kunt betalen bij Lataza, via een beveiligde verbinding met SSL-certificaat.

 • Beschermde persoonsgegevens
  Lataza gaat altijd zorgvuldig met persoonsgegevens om en we gebruiken deze gegevens ook niet voor het versturen van ongewenste e-mails. Natuurlijk kun je je wel vrijwillig inschrijven bij onze nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten. Ook kun je je eenvoudig weer afmelden.

 • Recht op hulp via klachtenbemiddeling of geschillen bij de Nederlandse rechter
  Mocht je ondanks alles toch klachten hebben, dan zullen wij van Lataza er alles aan doen om dit samen op te lossen. Mochten we er samen niet uit kunnen komen, dan helpt Thuiswinkel.org je met klachtenbemiddeling. Als laatste stap kun je het geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank.

Word ook een tevreden Lataza-klant

Lataza is gespecialiseerd in prachtige, stijlvolle tassen, hoezen voor laptops, tablets en smartphones, portemonnees en andere accessoires, altijd van de beste kwaliteit. Dankzij de diversiteit aan merken, modellen, kleuren en materialen, vind je altijd een geschikt cadeau voor je zakenrelaties of werknemers. Ervaar zelf de zekerheid van het Thuiswinkel Waarborg Zakelijk Certificaat en bekijk het brede assortiment van onze online winkel.