blog banner time for change

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Waarschijnlijk ben je al druk bezig de voornemens voor dit jaar waar te maken. Meer sporten, gezonder eten, minder hard werken… Maar hoe zit het met je garderobe? En dan denken we vooral aan alle tassen die je in de afgelopen jaren hebt weten te verzamelen. Iedere vrouw heeft wel een tas die vergeten in een hoekje ligt. Of een favoriete tas die echt aan vervanging toe is. Wik en weeg je ook veel te lang voordat je een nieuwe tas aanschaft? Lees onze 8 goede voornemens voor 2019 voor een up-to-date tassenverzameling.

1. Dun je tassenverzameling uit - voor een opgeruimde garderobe

Niets is fijner dan een opgeruimde garderobe. Ligt je garderobe vol met tassen in alle soorten en maten? Dan is het tijd om je tassenverzameling eens uit te dunnen. Tassen die je niet meer gebruikt kun je verkopen of aan het goede doel schenken. Of misschien heb je nog een vriendin die al jaren op die ene tas aast. Kijk ook of je favoriete handtas of shopper inmiddels niet aan vervanging toe is.

2. Maak je tassenverzameling compleet

Nu je alleen nog maar de tassen over hebt die je daadwerkelijk gebruikt, is het tijd voor het volgende voornemen: je tassenverzameling compleet maken. Welke tassen heb je weggedaan omdat ze versleten waren? Voor welke gelegenheid mis je nog een tas? Of heb je een favoriete outfit, waar geen enkele tas echt goed bij past? Lees voordat je op tassenjacht gaat, verder voor inspiratie.

3. Geef meer kleur aan je leven

Ga je altijd voor veilig? Zowel bij je kledingkeuze als wanneer het om een bijpassende tas gaat? Dan hebben we het over zwart, bruin, cognac, misschien donkerblauw - allemaal heerlijk veilige kleuren. Waarschijnlijk kan je kledingkast dan weleens een kleurtje gebruiken, net als je tassencollectie. Bekijk bijvoorbeeld eens de kleurrijke collectie van Gigi Fratelli. Behalve vrolijk en elegant, zijn de tassen ook nog eens zeer praktisch.

4. Vind de perfecte werktas

De moderne vrouw kan niet meer zonder een goede laptoptas. Nee, niet zo’n zwart nylon geval die vroeger bij je laptop werd geleverd, maar een échte werktas. Een moderne werktas biedt ruimte aan al je mobiele apparaten - van smartphone tot laptop en lader. Maar ook je lunch, documenten, paraplu en pumps passen er met gemak in.

5. Zorg voor een tijdloze basic tas

Heb je al een uitgebreide tassencollectie met schitterende mode-items? Zorg er altijd voor dat je een favoriete tas hebt die altijd en overal kan. Vooral als het gaat om een functionele werktas (zie het punt hiervoor), is het verstandig om een tijdloos design van extra goede kwaliteit uit te kiezen. En tijdloos betekent absoluut niet grauw en ouderwets. Tegenwoordig zijn er de mooiste tassen die zowel tijdloos als modieus zijn. Hoe dat mogelijk is? Neem maar eens een kijkje in onze webshop ;).

6. Verwen jezelf met een extra luxe - overbodige - tas

Je garderobe ziet er weer pico bello uit. Je hebt alleen nog maar de tassen die je ook echt gebruikt en die je daadwerkelijk nodig hebt. Maar je bent ook vrouw. En vrouwen houden nu eenmaal van shoppen. En dan vooral om ergens tegenaan te lopen wat je ei-gen-lijk niet nodig hebt. Maar wat je gewoon moét hebben. Gun jezelf die supermooie, luxe, heb-je-toch-niet-nodig-schat tas. Heeft je telefoonhoesje je portemonnee overbodig gemaakt? Veel topmerken hebben toch wel erg mooie portemonnees in hun collecties… Dan kun je volgend jaar iemand blij maken als je je garderobe weer uitmest.

7. Wees voorbereid op Cupido

De uitverkoop sale is altijd leuk. Niets maakt een vrouw gelukkiger dan die ene favoriete tas of portemonnee te vinden voor een extra aantrekkelijke prijs. Maar niets maakt je ongelukkiger dan dat die ene tas die je al tijden op het oog had, uitverkocht is… Dat gaat je in 2019 niet gebeuren. Kom je dit jaar de perfecte handtas tegen of een shopper waar je op slag helemaal verliefd op bent? Dit jaar laten we die niet aan onze neus voorbij gaan. Zet vast wat geld opzij voor als Cupido raak schiet. En houd stiekem toch ook de sale in de gaten.

8. Met een stijlvolle tas naar de sportschool

Naar de sportschool gaan, dat doen we natuurlijk al. Het goede voornemen is echter om er stijlvol naar toe te gaan. Behalve een mooi outfit, hoort daar ook een mooie tas bij. Wat dacht je van de Still Nordic Clean Multi Sportsbag? Dit prachtig Deense design is zowel een weekendtas, sporttas als rugtas! Kun je meteen weer opnieuw beginnen met het eerste voornemen ;).

Lataza

Ben je net als wij een groot fan van laptoptassen? Leun heerlijk achterover op de bank en shop gewoon vanachter je laptop of tablet op Lataza.nl. In onze webshop vind je een prachtig aanbod tassen, portemonnees, sleeves en accessoires van gerenommeerde topmerken.

Heb je de tas gevonden die je al tijden nodig had? Als je een product doordeweeks voor 23.59 uur bestelt, heb je hem morgen al in huis. Ben je op slag verliefd op een tas? Maar ben je bang dat je er spijt van gaat krijgen? Bij ons heb je maar liefst 30 dagen de tijd om producten kosteloos te ruilen of te retourneren. Bovendien profiteer je van de garantie van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en de mogelijkheid om achteraf te betalen.