knomo mayfair lifestyle

Wanneer je hard werkt, veel onderweg bent en er graag representatief uit wilt zien, is een mooie én praktische tas van groot belang. Je moet kunnen vertrouwen op optimale bescherming voor je apparatuur en wilt uiteraard dat je tas ook tegen een stootje kan. De hoogwaardig uitgevoerde werktassen van de lijnen Knomo Mayfair en Knomo Mayfair Luxe bieden dit alles én meer.

Knomo: Life organised

Knomo is een hip Brits merk van hoge kwaliteit en bestaat sinds 2004. Het label dankt zijn naam aan een combinatie van twee speerpunten: knowledge en mobility. Het team achter Knomo werkt vanuit verschillende landen en test de producten voortdurend in de praktijk. Bestaande modellen worden op die manier steeds verder verfijnd en hun praktijkervaring leidt ook weer tot de ontwikkeling van nieuwe modellen. Een speerpunt van Knomo is de uiterst handige indeling van de tassen en accessoires. Op die manier houd je eenvoudig het overzicht over al je werkbenodigdheden en persoonlijke spullen. Knomo heeft een aantal verschillende lijnen voor dames en heren: we lichten graag de Mayfair-lijnen even voor je uit.

Knomo Mayfair collectie

De Knomo Mayfair collectie biedt een scala aan rugtassen, schouder- en reistassen in verschillende trendy kleuren, speciaal voor vrouwen die veel onderweg zijn. Er is optimale aandacht voor het vervoeren van elektronische apparatuur en toebehoren. De tassen zijn gemaakt van lichtgewicht, maar oersterk nylon, met een detaillering van hoogwaardig leer. Een Knomo Mayfair tas gebruik je op ieder moment, zowel zakelijk als privé. Enkele modellen kun je ook aan een trolley bevestigen.

Knomo Mayfair Luxe collectie

Maak je graag een fashion statement? De tassen uit de Knomo Mayfair Luxe collectie hebben nét dat beetje extra, doordat ze zijn uitgevoerd in het allerbeste volnerf leer. Net als bij de Mayfair collectie heb je de keus uit handtassen, clutches, schoudertassen en rugtassen.

Meer unieke pluspunten van Knomo

Uniek voor Knomo is het feit dat je je tas online kunt registreren, zodat je deze bij verlies makkelijker terug kunt vinden. Lataza is officieel dealer van Knomo. Mocht er, ondanks de hoge kwaliteit, toch iets aan de hand zijn met je tas, dan kun je bij ons terecht voor de afwikkeling.