Je werk mee op vakantie, wat nu?

Knomo trolley werk mee op vakantie


Vakantie: eindelijk even tijd om tot jezelf te komen. Het werk gaat tijdens je afwezigheid echter gewoon door. Haalt die kabel vanuit de slaapkamer wel het terras op je vakantieadres? Trekt je batterij een ochtendje werken bij die leuke koffietent met goede wifi? Heb je eigenlijk wel een adapter bij je voor de afwijkende stopcontacten? Als jij één van de mensen bent die ook op vakantie de teugels niet laat vieren, klinkt dit ongetwijfeld bekend in je oren.



Je werk mee op vakantie, SOCHA tas

Bijna een vijfde van de Nederlanders werkt door op vakantie

Je bent niet de enige. Veel mensen blijven op vakantie deels doorwerken. Nederland is een van de landen waar verhoudingsgewijs de minste mensen op vakantie werken. Toch gaat het ook hier om bijna een vijfde van de werknemers. Het is aannemelijk dat betere en goedkopere mobiele verbindingen ervoor zorgen dat dit aantal alleen maar toeneemt. Ook speelt de populariteit van het nieuwe werken een rol: flexibilisering zorgt ervoor dat grenzen tussen werk en privé vervagen.


Je werk mee op vakantie, Twelve South Book Book Rutledge

Voorkom ergernis en bereid je voor

Wanneer je van tevoren al weet dat jij een van die mensen bent die op vakantie af en toe achter de laptop duikt, is het misschien beter om je hier alvast op voor te bereiden. Plan bijvoorbeeld een vast werkmoment in om mails te beantwoorden, zodat je de rest van de dag met een gerust hart kunt genieten. En zorg ervoor dat je in ieder geval prettig kunt werken, door een goede adapter mee te nemen en een stevige tas of sleeve.



Tassen, sleeves en cases voor een zorgeloze vakantie

In ons assortiment vind je diverse producten die juist bij het werken op vakantie van pas komen. Heel handig is de Twelve South PlugBug World Power Adapter, die in ieder land op alle Apple-apparatuur werkt. Ook onmisbaar is een stevige tas, maar op je vakantieadres wil je niet de hele tijd rondlopen met een saaie kunststof tas. Merken als Burkely, Chesterfield en Spikes & Sparrow bieden stijlvolle tassen voor ieder moment van de dag.

Burkely On The Move Laptopbag Zipper Cognac 15 inch Twelve South PlugBug World Power Adapter

Superhandig is de Burkely On The Move collectie: deze laptoptassen zijn voorzien van een powerbank waarmee je bijvoorbeeld je telefoon kunt opladen. Geen zin om te sjouwen? Dan is een trolley, zoals deze Gigi Fratelli Dames Leren Laptop Trolley 15.6 inch, wellicht een goede oplossing voor jou. Werken op vakantie is dus een perfect excuus om jezelf te verwennen met een goede maar ook mooie tas. Bovendien: van een goede trolley, case of laptoptas heb je ook na je vakantie veel plezier.