wintersport lataza blog

Kijk jij ook uit naar een weekje in de bergen? Een wintersportvakantie vraagt op alle fronten een beetje voorbereiding. Naast goede kleding om jezelf te beschermen tegen vallen of kou, wil je natuurlijk ook graag je kostbare devices behoeden voor weer, wind en beschadiging. Bijna niemand gaat tegenwoordig zonder zijn of haar smartphone op reis, maar ook de tablet of laptop gaat in veel gevallen mee im Schnee. Wil je een oogje op je werkmail houden, na een dag skiën in de avonduren even lekker Netflixen of direct je foto’s bewerken, in al deze gevallen is het verstandig om je apparatuur veilig te vervoeren.

Handige reistassen van Burkely

Werk en privé lopen, door goede internetverbindingen in het buitenland, steeds vaker door elkaar. Het veelzijdige Nederlandse merk Burkely heeft deze trend perfect begrepen en heeft een groot aanbod laptoptassen die je ook als prettige reistas kunt gebruiken. Voor heren biedt Burkely een brede selectie robuuste en stijlvolle werktassen, die voldoende ruimte bieden voor je apparatuur en accessoires, zoals een muis en adapters. Naast reguliere laptoptassen dames, vind je in het assortiment van Burkely ook shoppers met apart vak voor een laptop of tablet. Wil je onderweg zeker zijn van een volle batterij? Denk dan eens aan de Burkely On The Move collectie met een ingebouwde powerbank.

Slimme oplossingen van Still Nordic

Ben je een fan van strak en clean design? Dit Scandinavische merk heeft een mooie collectie met een kenmerkend uiterlijk, door de opvallende én functionele ritsen op de tassen. Onderdeel van het assortiment zijn stijlvolle werktassen, reistassen en toilettassen. Wil je een mooie tas meenemen naar de wintersport zonder een al te formele uitstraling? Still Nordic heeft ook rugtassen met een casual look, waarin je een laptop of tablet optimaal veilig vervoert.

Prettig reizen met een trolley

Reis je per trein of het vliegtuig naar je wintersportbestemming? Dan is een laptoptas met trolley een ideale en veilige manier om je apparatuur te vervoeren. Bovendien hoef je ook in je appartement of hotel niet te sjouwen. Zeker als het handig is om een oogje op je werk te houden, is het een goed idee om een stevige tas, hoes of sleeve voor je elektronische devices aan te schaffen. Bovendien heb je ook na de vakantie plezier van je nieuwe aanwinst. Heb je vragen over de afmetingen en specificaties van een tas of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Andere interessante pagina's:
- Collectie laptoptassen
- 15 inch laptoptassen
- Reistassen
- Laptoptassen heren