Burkely TOP 10

Burkely is een van de vele mooie merken die Lataza aanbiedt. Het merk laat zich typeren als nuchter Nederlands met een internationaal gevoel voor stijl en functionaliteit. Een Burkely tas is praktisch én mooi, en kan tegen een stootje bij intensief dagelijks gebruik. Niet voor niets zijn de tassen van Burkely erg populair in onze shop. We zetten de tien populairste modellen van Burkely voor je op een rijtje.



1. Burkely Taylor Business Vintage Cognac

Burkely

Deze absolute bestseller is de ideale laptoptas voor dames en heren. De Taylor laat zich als een kameleon combineren met iedere persoonlijke stijl. Daarnaast is deze tas superpraktisch, zoals je van Burkely tas mag verwachten.







2. De elegante Burkely Doris Vintage Business Bag

Burkely Doris Vintage Business Schoudertas Cognac 16 inch

Super ladylike: dat is deze Doris businesstas. De Doris is een stijlvolle en modieuze tas die zich eenvoudig laat combineren met casual en zakelijke outfits.







3. De draagbare River Vintage schoudertas

Burkely River Vintage Business Shoulderbag Cognac 15 inch

De River Vintage schoudertas in cognac biedt voldoende ruimte voor de meeste 15 inch laptops in een speciaal gevoerd vak. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke spullen zoals je lunch en heb je nog een apart ritsvakje voor zaken als je portemonnee, smartphone en sleutels.







4. De veelzijdige Wieske hand- en schoudertas

Burkely Vintage Wieske Hand- en Schoudertas Dark Cognac

De Wieske is een vrouwelijke tas voor overal en altijd. Wieske biedt voldoende ruimte voor werkbenodigdheden en persoonlijke items. Je creëert eenvoudig meer ruimte in deze tas wanneer je even wat meer mee te nemen hebt. Qua looks kom je met Wieske zowel zakelijk als privé uitstekend voor de dag.







5. De handzame Noa Vintage Businesstas

Burkely Noa Vintage Businessbag Slim Cognac 14 inch

Noa is een ideale tas wanneer je vooral papierloos werkt en slechts je laptop, een lader en wat kleinere items meeneemt.







6. De tijdloze Alex Businesstas

Burkely Alex Businessbag Vintage Shoulderbag Cognac 15 inch

Deze Burkely Alex Vintage Businesstas is een tijdloze werk- en schooltas. De Alex is gemaakt van soepel runderleer en is voorzien van stevige handvatten en een afneembare leren schouderband.







7. Demi Vintage laptoptas in taupe

Burkely Demi Vintage Laptop Bag Taupe 15 inch

Deze Demi Vintage laptoptas heeft de elegante uitstraling van een handtas, maar is stiekem een zeer praktische kantoortas. Het gewatteerde laptopvak biedt ruimte voor de meeste laptops tot en met 15 inch.







8. Hippe Eager Els portemonnee in taupe

Burkely Eager Els Leather Wallet L Taupe

De Eager Els is een stijlvolle, vrouwelijke portemonnee met een spannende anaconda print. Eager Els heeft voldoende opbergruimte voor geld en pasjes, en is uitgerust met handige insteekvakken en een ritsvak voor muntgeld. Deze portemonnee is er in vier trendy kleuren, namelijk zwart, tundra, taupe en brandy.







9. De praktische On the Move Zipper in Cognac

Burkely On The Move Laptopbag Zipper Cognac 15 inch

Deze vrouwelijke en stijlvolle On The Move laptoptas van stoer Hunter-leer heeft een handige Powerbank. Ideaal wanneer je veel onderweg bent en niet altijd de tijd hebt om je mobiele apparaten op te laden.







10. No nonsense: de Antique Avery Worker

Burkely Antique Avery Worker Cognac 15.6 inch

Een echt werkpaard, dat is deze Antique Avery Worker. Het grote opbergvak laat zich eenvoudig openen zodat je snel je spullen kunt inpakken of uitpakken. Bovendien is er nog een apart vak voor documenten.







Burkely lijnen:
De top nummer 1 t/m 7 komen uit de populaire Burkely Vintage lijn. De tassen uit de Vintage lijn zijn gemaakt van "Split Hunter" leer. Dit is een karaktervolle leersoort met onderscheidende uitstraling wat een stoere en ruwe look geeft. Bij aankoop is het leer strak en stug, maar naarmate het gebruik versoepelt het leer.
Nummer 8 komt uit de Eager Els lijn en is van hetzelfde leersoort als de Vintage lijn evenals de nummer 9 uit de On The Move lijn.
Nummer 10, tenslotte, komt uit de Antique Avery lijn: tassen gemaakt van luxe, volnerf pull up rundsleer leer met een robuuste look.

Meer informatie over de verschillende leersoorten inclusief onnderhoudstips is te lezen in het artikel "Alles over Burkely leersoorten en onderhoud".


Kun je nog geen keuze maken? Er zijn nog veel meer modellen van Burkely. Of bekijk een van de tassen in een andere kleurstelling. De brede collectie van Burkely biedt voor elk wat wils.