Knomo Copenhagen Night Forest


Stijl, klasse en oog voor detail, daarmee maak je het verschil.

Kleding is een heel sterk communicatiemiddel. Het vertelt jouw verhaal. Waar of wanneer dan ook. Kleding voegt stijl aan jouw verhaal toe en heeft direct impact op je uitstraling. Zelfs een kleine verandering of accessoire geeft een groot effect.


De tas als stylestatement

In samenwerking met Lataza schrijf ik ieder kwartaal een blogitem over de tas als ‘stylestatement’. Kleding draag je iedere dag. Van stoer tot klassiek, van formeel tot informeel. De tas is een onderdeel van je outfit, de persoonlijke touch die je uitstraling kan maken of breken. Ieder blogitem staat een andere tas centraal en hoe je deze kunt combineren met diverse (professionele) kleding en stijlen.



Marcella Veldhuis

Ik ben Marcella Veldhuis-Andringa van Marcella stijlinspirator . Dit blogitem is speciaal voor eigentijdse ondernemers en professionals die zich goedgekleed willen presenteren, hun bedrijf willen profileren en gaan voor zakelijk zichtbaar succes. In stijlvolle outfits waarin ze zich prettig voelen, hun deskundigheid & kracht uitstralen, meer impact creëren en zo het verschil maken.

Het allerliefst help ik ambitieuze ondernemers en professionals die zich willen onderscheiden en zich bewust zijn van de versterkende factor van uiterlijke communicatie.



Knomo Copenhagen Night Forest

Copenhagen is de naam van de bijzonder mooie Knomo laptoptas, in de kleur variant Night forest. Knomo staat voor kwaliteit en uitstraling. Knomo creëert tassen die uitermate geschikt zijn voor zakelijk gebruik. De tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat zie je meteen. Knomo is sterk in details. Stiksels in de kleur van de voering of bijvoorbeeld in een eenvoudig vergrootbare tas. De meeste tassen zijn voorzien van een uniek Knomo ID-nummer. Hiermee kun je je tas registreren op de Knomo site. Handig om je tas terug te vinden bij verlies. In de tas zit je complete verhaal en die wil je zeker niet kwijtraken.



Als ondernemer of professional is het de kunst zichtbaar te zijn en je eigen stijl uit te dragen. Voor mij is stijl de wijze waarop je in het leven staat, je professie uitdraagt en wie je bent. Kies een tas die bijdraagt aan je professionele uitstraling voor zichtbaar succes passend bij je persoonlijkheid en de context.



In deze set is blauw de basiskleur. Blauw is zakelijk een passende kleur en straalt autoriteit uit. Rechte lijnen in items zoals deze laptoptas geven kracht. De tas is een echt stylestatement. De rok is een stoere rok met meerdere tinten blauw gecombineerd met off-white. Door een jeansblouse bij deze rok te combineren wordt de uitstraling stoerder en informeler. Als je de outfit een zakelijke touch wilt geven, zijn een paar pumps of geklede laarsjes een goede aanvulling. Deze set is niet compleet zonder een goede businesstas. De Night Forest V&A Copenhagen van Knomo heeft een gewaagd grafisch patroon, geïnspireerd door een bekroond ontwerp uit de jaren twintig dat wordt bewaard in het archief van het Victoria en Albert Museum in Londen. Elk patroon is anders, je hebt dan ook een unieke tas! Zo creëer je direct impact met je uiterlijke communicatie. Meer informatie lees je op Knomo Copenhagen Slim Laptop Briefcase Night Forest 14 inch product pagina.



Een kleine toevoeging, een groot verschil. Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes.

Stijlvolle groet,

Marcella
Stijlinspirator

Note: Marcella adviseert eigentijdse ondernemers, managers en professionals hoe ze zich krachtig en prachtig kunnen presenteren voor zichtbaar succes. Maar dan net even anders. Zie ook: www.stijlinspirator.nl