Stijl, klasse en oog voor detail, daarmee maak je het verschil.

Kleding is een heel sterk communicatiemiddel. Het vertelt jouw verhaal. Waar of wanneer dan ook. Kleding voegt stijl aan jouw verhaal toe en heeft direct impact op je uitstraling. Zelfs een kleine verandering of accessoire geeft een groot effect.


Marcella VeldhuisMarcella Stijlinspriator logo


Ik ben Marcella Veldhuis-Andringa van Marcella stijlinspirator . Dit blogitem is speciaal voor eigentijdse ondernemers en professionals die zich goedgekleed willen presenteren, hun bedrijf willen profileren en gaan voor zakelijk zichtbaar succes. In stijlvolle outfits waarin ze zich prettig voelen, hun deskundigheid & kracht uitstralen, meer impact creëren en zo het verschil maken.De tas als stylestatement

In samenwerking met Lataza schrijf ik ieder kwartaal een blogitem over de tas als ‘stylestatement’. Kleding draag je iedere dag. Van stoer tot klassiek, van formeel tot informeel. De tas is een onderdeel van je outfit, de persoonlijke touch die je uitstraling kan maken of breken. Ieder blogitem staat een andere tas centraal en hoe je deze kunt combineren met diverse (professionele) kleding en stijlen.

Hoe zou het zijn als je je vol zelfvertrouwen prachtig en krachtig kunt presenteren in jouw unieke persoonlijke kledingstijl voor zichtbaar succes? En dat je precies weet welke kledingkeuzes effect hebben op je uiterlijke presentatie. Zodat je én jezelf kunt zijn én je deskundigheid laat zien. Een tas die je iedere dag, waar ook ter wereld en tijdens iedere gelegenheid kunt uitpakken.Inspiratie voor de tas als stylestatement: de Burkely Taylor Business Vintage Shoulderbag

Een tas koop je niet voor 1 dag. Een tas is een statement die praktisch moet zijn, modisch, passen bij de gelegenheid en bij jou. Als ondernemer of professional is het de kunst zichtbaar te zijn en je eigen stijl uit te dragen. Voor mij is stijl de wijze waarop je in het leven staat, je professie uitdraagt en wie je bent.

Burkely Taylor Business Vintage Shoulderbag Black 17 inchBurkely Taylor Business Vintage Shoulderbag Cognac 17 inch

De Burkely Taylor business vintage shoulderbag is een topper voor heren en voor dames. Deze tassen zijn stoer, classy, heel fraai, van een hoge kwaliteit leer, ruim, heel praktisch en met een professionele uitstraling.

Veel Nederlanders gaan alleen voor praktisch. Een tas moet groot zijn, overal bij passen en niet te veel opvallen. Maarrrr ….. een tas mag ook mooi zijn, anders dan anders, stijlvol en passen bij jouw stijl. Dan maak je het verschil. Tip: 'Kies eens bewust'

Zelf heb ik dat onlangs nog ervaren. Als stijlinspirator heb ik een aantal tassen waarmee ik varieer passend bij de gelegenheid, wat ik uit wil stralen en hoe ik me voel. Laatst nog droeg ik een geweldige tas naar een netwerkbijeenkomst. Een tas van hoge kwaliteit in een bijzonder model. Ik kreeg heel veel complimenten. Weet je wat het met me deed? Ik werd opgemerkt, ik groeide, voelde me krachtig prachtig en werd onthouden. Alleen al door de tas. Hierdoor kon ik vol zelfvertrouwen mijn bedrijf profileren en vertellen over mijn deskundigheid aan andere ondernemers en professionals. De focus lag daardoor op de inhoud van het gesprek en dat was heel prettig.Burkely Taylor Mix & Match

Burkely Taylor combi outfit voor de manDe classy leren tas voor heren past perfect bij de man die gaat voor stijl.
In een combinatie met met een hippe geruite broek in sportief model, een lichtblauw shirt en geklede jas, onderscheid je je als man. Het lichtblauwe shirt geeft rust aan de outfit. De schoenen geven het geheel een eigenwijze en trendy touch. Met deze outfit creëer je direct impact voor zichtbaar succes in uitstraling.

Dit voorjaar zie je invloeden van de roaring twenties terug in de mannenmode. Mannen hebben steeds meer behoefte aan het maken van een statement als het gaat om uiterlijk. Je ziet ook sneakers onder een geruite broek of geruit pak. Ook zijn kleurcombinaties en materialen geïnspireerd op de multiculturele invloed en diversiteit van de samenleving.

Burkely Taylor combi outfit voor de vrouwHoe kun je als vrouw je vrouwelijkheid, stoere en speelse kant zichtbaar maken zonder als te lief te worden gezien?
Dat doe je door te matchen met de elementen van kleding zoals contrast, kleur, vorm, stof en accessoires. Ieder element heeft invloed op je uitstraling. Ook je accessoires.

Dit voorjaar zie je heel veel dessins voor vrouwen in kleding. Vaak ook print op print. Door de tas iets rustiger te houden in kleur, heb je meer speelruimte in je outfit. In deze outfit heeft de zwierige broek een dessin in een hoog contrast. Heel vrouwelijk en speels. De nadruk van de outfit ligt op een vrouwelijke uitstraling met krachtig prachtige uitstraling. De laarsjes en de tas geven de outfit een stoere en speelse touch.De Vintage Taylor collectie bestaat uit Split Hunter leer. Het is een fraai materiaal met een onderscheidende uitstraling wat een stoere look geeft. Bij aankoop wat stugger leer, maar na gebruik wordt het soepeler en gaat leer leven. Leer blijft een natuurproduct wat leeft, dus is uniek. Lees meer over de Alles over Burkely leersoorten en onderhoud.

De BURKELY Vintage Taylor Worker heeft twee ruime vakken, beide sluitend met een rits, twee draaghengels en een afneembare leren schouderband. De vakken zijn niet voorzien van gewatteerde wanden, maar zijn qua formaat wel geschikt om een tablet of laptop in te bewaren, eventueel met een sleeve. De binnenkant heeft een stoffen voering en heeft een extra rits- en steekvak.

Een kleine toevoeging, een groot verschil. Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes.

Stijlvolle groet,

Marcella
Stijlinspirator

Note: Marcella adviseert eigentijdse ondernemers, managers en professionals hoe ze zich krachtig en prachtig kunnen presenteren voor zichtbaar succes. Maar dan net even anders. Zie ook: www.stijlinspirator.nl