marcella stijlinspirator lifestyle

Stijl, klasse en oog voor detail, dat is waar het om gaat om het verschil te maken.

Kleding is een heel sterk communicatiemiddel. Het vertelt jouw verhaal als ondernemer of professional. Waar of wanneer dan ook. Kleding voegt stijl aan jouw verhaal toe en heeft direct impact op je uitstraling van jou en je bedrijf. Zelfs een kleine verandering of business tas geeft een groot effect.

De tas als stylestatement

Met mijn liefde voor tassen en schoenen schrijf ik voor Lataza ieder kwartaal een blogitem over de tas als ‘stylestatement’. Kleding draag je iedere dag. Van stoer tot klassiek, van formeel tot informeel. De tas is een onderdeel van je outfit, de persoonlijke touch die je uitstraling kan maken of breken. Ieder blogitem staat een andere tas centraal en hoe je deze kunt combineren met diverse (professionele) kleding en stijlen.

Marcella VeldhuisMarcella Stijlinspriator logo

Ik ben Marcella stijlinspirator , imagodeskundige en spreker. Dit blogitem is speciaal voor eigentijdse ondernemers en professionals die zich goedgekleed willen presenteren, hun bedrijf willen profileren en gaan voor zichtbaar succes. In stijlvolle outfits waarin ze zich prettig voelen, hun deskundigheid & kracht uitstralen, meer impact creëren en zo het verschil maken.

Hoe zou het zijn als je je vol zelfvertrouwen prachtig en krachtig kunt presenteren in jouw unieke persoonlijke kledingstijl voor zichtbaar succes? En dat je precies weet welke kledingkeuzes effect hebben op je uiterlijke presentatie. Zodat je én jezelf kunt zijn én je deskundigheid laat zien. Een tas dat je iedere dag, waar ook ter wereld en tijdens iedere gelegenheid kunt uitpakken.


marcella met gigi fratelli laptop trolley buiten

Heb jij voor je werk ook altijd veel spullen bij je?

Zelf herken ik dat helemaal. Als ik een presentatie, training of workshop geef bij een bedrijf of organisatie heb ik zo veel spullen mee te nemen. Je ziet me dan altijd met meerdere (business) tassen een aantal keren heen en weer naar mijn auto lopen. Zo knullig. Iemand zei een keer: “Marcella, een steekkarretje is veel handiger!” Zie je me al gaan? Dat past niet bij mijn professionaliteit, daar kan ik toch niet mee aankomen?!

Door de vele tassen was mijn eerste indruk daardoor vaak rommelig, onrustig en minder gestructureerd. Je kunt je ook voorstellen dat je in de presentatieruimte een hoek zoekt voor al je tassen. Best gênant voor een stijlinspirator waar het gaat om uitstraling. Ik was er echt klaar mee.

Neem jij je bedrijf ook serieus?

Ik neem mijn bedrijf serieus en daar hoort een serieuze business-trolley & tas bij. Maar een stijlinspirator is geen stijlinspirator als hij niet classy, onderscheidend, praktisch, van hoge kwaliteit en super vrouwelijk is. Check ….

Kun je verliefd worden op een tas?

Hoog tijd voor verandering. De Gigi Fratelli's had ik al vaker online voorbij zien komen, maar nog niet eerder live gezien. Totdat Lataza ze in de collectie opnam. Én de business-tassen én de trolleys! Echt magnifiek!



Zie je hoe groot de trolley is? Kun je je voorstellen hoe veel stukken, mappen, papieren én vrouwelijke spullen daar in passen? En een aparte hoes voor mijn MacBook gelukkig. Die gaat namelijk overal mee naar toe. Toen ik hem zag, was ik verliefd. Verliefd op het mooie verfijnde Italiaanse leer met structuur met zilverkleurige ritsen. En de binnenkant is zo gaaf, stijlvol koperachtig met heel veel opbergmogelijkheden voor al mijn spullen. Daar word je als ondernemende vrouw toch echt blij van!

Van Lataza mocht ik op pad met deze trolley om hem te testen. Op deze foto ging ik naar een zakelijke afspraak voor een belangrijke bespreking met de directie en HR-manager. Ik was van plan een mooie opdracht binnen te halen, dat voelde ik.



Wist jij dat je met een echt gave business tas het verschil kunt maken?

Door de trolley met al mijn spullen kwam ik wel écht binnen. Niet alsof ik op reis ging, maar alsof ik goed voorbereid was voor de bespreking. Soms is het in het gesprek belangrijk werkmateriaal voor handen te hebben. Het is dan een soort mini stijlburo.

Het doel was om binnen dit bedrijf elke medewerker bewust te maken van hoe kleding kan bijdragen aan een professionele uitstraling, hoe je je leert presenteren met flair en gaat voor zichtbaar jezelf als versneller van succes.

Ik maak ze bewust van hun persoonlijke uitstraling, van kleding als communicatiemiddel en of dit klopt met wat ze uit willen dragen. Dit draagt direct bij aan de ontwikkeling van de medewerkers. Daarbij heeft de uitstraling van de medewerkers direct effect en impact op het beeld van de organisatie of het bedrijf. Zij zijn immers het visitekaartje!

marcella met gigi fratelli laptop trolley binnen

Kleur je dag

Zoals je hierboven kunt zien zijn deze gave business tassen er ook in krachtig rood, prachtig warm bruin en sprankelend oranje. Zo zullen je ze zeker blijven onthouden en maak je direct het verschil met kleur!!!
Voor deze afspraak ging ik voor subtiel en voor verfijning in details. Dat is ook terug te zien in de outfit. Ik wilde mijn expertise als stijlinspirator en imagodeskundige uitstralen als ook mijn vrouwelijke creatieve kant. Ik heb voor deze afspraak gekozen voor een lichtgrijs jasje van een prachtige mix van wol en katoen met daaronder een zachtroze zijden top en een leatherlook rok in donkerblauw. De eerste indruk is professioneel en open.

Maar je wilt ook iets van jezelf vertellen. Als je goed kijkt, zie je de CellaBella zijden antracietgrijze strik met stipjes (om de hals en los naar achteren), het oranje erfstukje van de ring en de glanzende oorbellen. Zonder een bijzondere panty en schoenen ben ik niet compleet en doe ik mezelf te kort en ben ik niet dé stijlinspirator die ik ben. Ik heb een grote liefde voor bijzondere tassen en schoenen. Net even anders dan anders.

Investeren in je garderobe, in je business tas en trolley is misschien wel de beste investering die je doet ter bevordering van je carrière en zichtbaar jezelf zijn. Hopelijk ben jij net zo verliefd op deze Gigi’s als ik en zie ik jou binnenkort ook professioneel shinen met deze items.

Ik ben om, de opdracht is binnen en heb de grijze business trolley en tas besteld. Ik ben tenslotte gorgeous grey :-).





Marcella Stijlinspriator logo
Marcella Stijlinspirator

Pssttt …. Ik ga het nu niet over al die gave extra’s hebben, maar weet je wat wel super tof is? Je kunt de trolley ook als tas gebruiken voor aan je fiets, makkelijk mee te nemen in de auto en als handbagage in het vliegtuig. Én in iedere business tas zit een rits met een lus, zodat hij om het handvat van je trolley past. Hoe cool?!



Benieuwd naar meer gave business tassen? Bekijk nu onze Gigi Fratelli collectie.