De Socha Audrey - een waardig alternatief voor de Hermès Kelly Bag

Van paardrijtas tot haute couture - dat is de geschiedenis van de Kelly Bag in een notendop. Was de beroemde tas eerst nog bedoeld om een zadel of laarzen in op te bergen, nu is het een felbegeerde, iconische tas waar een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Het duurste exemplaar ooit werd zelfs voor maar liefst 125.000 euro geveild.

De tas heeft zijn naam te danken aan filmster, prinses en stijlicoon Grace Kelly. Toen zij in 1956 haar zwangere buik met deze tas probeerde te verbergen, werd hij al snel de Kelly Bag genoemd. Pas in 1977 werd het de officiële naam van de tas.

Een nieuw Kelly Bag, een vintage exemplaar of… een Socha Audrey

Een Hermès Kelly Bag wordt handgemaakt en alleen op bestelling. Weet je welke leersoort je wilt, en voor welke kleur je gaat? Dan moet je maar liefst een jaar geduld hebben totdat je je de trotse eigenaar van zo’n schitterende tas kunt noemen. Vintage Kelly Bags zijn daarom ook razend populair op de veiling.

Een Hermès Kelly Bag is stijlvol, gracieus en exclusief. Voor de meeste vrouwen zijn ze echter ook onbetaalbaar. Gelukkig is er een prachtig alternatief door SOCHA op de markt gebracht, waarop je niet een jaar hoeft te wachten, maar slechts één dag: de Socha Audrey.

socha dames laptoptas audrey croco zwart model

De Socha Audrey - voor een exclusieve indruk

Ook de Socha Audrey is vernoemd naar een vrouwelijke beroemdheid: Audrey Hepburn. Deze Brits-Nederlandse actrice was net als Grace Kelly een wereldberoemd mode-icoon. In 1961 speelde ze de hoofdrol in Breakfast at Tiffany’s. Deze filmklassieker is de bron van inspiratie voor de schitterende Socha Audrey tas.

Ook de Socha Audrey maakt een exclusieve indruk, vergelijkbaar met die van de Kelly Bag. De strakke, maar toch vrouwelijke lijnen geven de tas een elegante uitstraling. Hiermee word je zowel op je werk, als tijdens een etentje graag gezien.socha dames laptoptas audrey croco burgundy model

De Socha Audrey - licht, elegant en modern

Behalve dat deze prachtige tas betaalbaar en snel leverbaar is, heeft de Socha Audrey ook vele andere voordelen ten opzichte van de Kelly Bag. Ook al ziet de Socha Audrey eruit alsof hij regelrecht uit de filmopnames in 1961 komt, het is gewoon een moderne laptoptas. Het laptopvak is uitneembaar en wordt los- en vastgemaakt met behulp van klittenband.

In plaats van van zwaar leer, is deze praktische tas gemaakt van NIVODUR. Dit is imitatieleer van de hoogste kwaliteit, waardoor de tas ongelooflijk licht is, maar ook bestand tegen vocht, minder gevoelig voor beschadigingen en makkelijk schoon te maken. Bovendien is de tas beschikbaar in twee schitterende uitvoeringen: Croco Zwart en Croco Burgundy Rood.


Bestel een echte Socha Audrey bij Lataza

Droom je al jaren van een echte Kelly Bag? Maar levert dit alleen maar frustraties op? De Socha Audrey is zeker een waardig alternatief, aangepast aan de moderne vrouw. Bovendien hoef je geen jaar te wachten op deze prachtige vrouwelijke laptoptas. Als je de tas in je favoriete kleur op een doordeweekse dag bestelt, heb je hem morgen al in huis. En heb je vragen over onze service of over een product? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.