de shopper: overal en altijd je beste vriendin


Multifunctionele en stijlvolle leren shoppers

De shopper is een uiterst praktisch type damestas. De meeste shoppers zijn voorzien van een ruim rechthoekig vak en afgewerkt met handige draaghengsels, waardoor je de tas zowel over je schouder kunt dragen als in je hand. De naam suggereert dat je dit type tas vooral gebruikt om een dagje te shoppen, maar dat is zeker niet de enige toepassing. Een dames shopper is een ideaal type tas wanneer je graag veel persoonlijke spullen meeneemt. Reis je bijvoorbeeld veel met het openbaar vervoer, dan biedt een shopper niet alleen ruimte voor gewone persoonlijke spullen, maar ook ruimte voor een boek en iets te drinken.

Shoppers voor werk, school of zelfs een weekendje weg

Voor veel mensen voldoet een flinke shopper ook als school- of werktas. Een aantal modellen is daarom voorzien van een speciaal vak voor een laptop of tablet. Bij de grote modellen shoppers is er zelfs voldoende ruimte voor wat toiletspullen en kleding; handig wanneer je ergens overnacht. Kenmerkend voor een shopper is de uitstraling van stijlvolle vrijetijdstas, terwijl je ‘m in principe overal voor kunt gebruiken.

Shoppers van Burkely

Burkely heeft een behoorlijk ruim assortiment stijlvolle shoppers in diverse trendy kleuren. Kenmerkend voor de Burkely shoppers zijn de bijzondere details en de grote variatie in types. Het merk biedt zowel klassiek uitgevoerde shoppers als shoppers in opvallende trendy kleuren met studs en fringes.

dstrct portland road shopper lifestyle

DSTRCT shoppers

Van het merk DSTRCT springen de shoppers uit de Portland Road serie in het oog. Deze lijn biedt shoppers in een aantal zachte trendy kleuren in hoogwaardig suède met een anaconda print.

Chesterfield shoppers

Houd je van tijdloze klasse en wil je graag een overzichtelijke shopper? Dan is de collectie shoppers van Chesterfield wellicht iets voor jou. Deze klassieke shoppers zijn uitgevoerd met veel verschillende opbergmogelijkheden.

Bekijk de verschillende modellen en uitvoeringen, en kies de ideale shopper voor jou!

Ook interessant:
- Burkely
- laptoptassen
- schoudertassen
- 14 inch