Ben je al helemaal klaar voor dat leuke weekendje weg? Of ga je voor zaken een midweekje naar het buitenland? Dan is een trolley natuurlijk onmisbaar. Chesterfield heeft prachtige trolleys, voor zowel de kortere als de wat langere reizen.

Deze stevige tassen op wieltjes houden al je spullen bij elkaar en zijn makkelijk mee te nemen dankzij de uittrekbare handgreep. Net als andere producten van The Chesterfield Brand, zijn deze reiskoffers vervaardigd van volnerf gewaxt leer - zacht en soepel en van de beste kwaliteit. Behalve bescherming geeft de wax de trolleys een unieke en stoere look. In combinatie met de tijdloze maar moderne designs heb je jarenlang plezier van een Chesterfield trolley. Bekijk de verschillende modellen en kleuren en bereid je voor op een relaxte reis.

Chesterfield presents: Xavi en Fedde

Ook al laat Chesterfield zich inspireren door de gelijknamige meubels, al hun producten zijn speciaal ontworpen voor de moderne man en vrouw. Zo beschikken de lederen trolleys over een gevoerd laptopvak van 15 inch, en een speciaal vak voor de smartphone. Dankzij het hoogwaardige leer, de sterke ritssluitingen en de perfect afgewerkte naden, zijn al je spullen optimaal beschermd.



Chesterfield Xavi

Chesterfield Leren Trolley Xavi Zwart 15 inch voorkantChesterfield Leren Trolley Xavi Zwart 15 inch achterkant

Voor de stijlvolle zakenman en -vrouw heeft Chesterfield de schitterende Xavi ontworpen - een wat kleinere trolley, waarmee je zo het vliegtuig in en uit kunt stappen zonder deze te hoeven inchecken. Deze reistas is voorzien van 2 wielen en beschikt over meerdere vakken, waarin je verrassend veel kwijt kunt - zowel grote spullen als kleinere accessoires. Je reispapieren en documenten heb je snel bij de hand, dankzij de ritsvakken aan de buitenkant.



Chesterfield Fedde

Chesterfield Leren Trolley Fedde Cognac 15 inch voorkantChesterfield Leren Trolley Fedde Cognac 15 inch modelChesterfield Leren Trolley Fedde Cognac 15 inch actherkant

De prachtige Fedde is de perfecte metgezel voor degene die een net iets grotere trolley zoekt. Dankzij de vier wielen trek je deze prachtige leren trolley makkelijk met je mee en als je in de rij staat, laat je hem handig met je meerijden.



Zowel de Fedde als de Xavi zijn verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren zwart en cognac. Bekijk onze collectie Chesterfield trolleys en kies je favoriete model en kleur:
Chesterfield Leren Trolley Xavi Cognac 15 inch
Chesterfield Leren Trolley Xavi Zwart 15 inch
Chesterfield Leren Trolley Fedde Cognac 15 inch
Chesterfield Leren Trolley Fedde Zwart 15 inch



Lataza - gegarandeerd kwaliteit

Lataza is officieel dealer van Chesterfield en je kunt voor de volledige garantie - van maar liefst vijf jaar - bij ons terecht. We voeren het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, wat staat voor veiligheid en eerlijkheid. Bovendien bieden we extra service, onder andere in de vorm van gratis verzending, ruilen en retour.



Andere interessante pagina's:
- Laptoptassen - Gigi Fratelli
- schoudertassen
- 14 inch