Vandaag voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd

Vóór 17:00 uur besteld?

Als het artikel wat je wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verwerkt en de volgende dag bezorgd*.


Bestelling na 17:00 uur worden de volgende dag verzonden en de dag erop bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat het momenteel erg druk is en een zending vertraging kan oplopen.


De afleverdatum kan gekozen worden op de afrekenpagina mits alle artikelen in de winkelmand direct leverbaar zijn.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie zie de pagina Verzending & bezorging.

1 tot 10 van 16 items

  1. 1
  2. 2

Back to work: welke werktas werkt voor jou?

6 september 2023 15:35:00 CEST

Back to work! Een nieuw werkseizoen is een uitgelezen moment voor een nieuwe tas. Wat is de ideale businesstas voor jou, je gewoonten en je apparatuur?

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

De Burkely Taylor - door eenvoud gesierd

20 februari 2023 10:44:00 CET

We leven in een tijd van veranderingen. Er wordt van ons verwacht continu keuzes te maken en overal van op de hoogte te blijven. Om toch met beide benen op de grond te blijven, biedt het van oorsprong Brabantse merk Burkely ons een stukje Hollandse nuchterheid: tijdloze, praktische designs, vervaardigd van hoogwaardig leer, met een stoere touch. En wat heerlijk is, met een Burkely tas hoef je nooit meer te kiezen - in ieder geval niet als het om tassen gaat - want hun functionele designs passen bij elke situatie en elke dag van het jaar.

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

Alles over Burkely leersoorten en onderhoud

27 januari 2022 13:10:00 CET

De collecties van BURKELY bevatten een verscheidenheid aan leersoorten. Leer is een natuurproduct en door de nerf- en structuurverschillen is iedere tas uniek. Hierdoor krijgt elke tas zijn eigen, onderscheidende karakter. Diversiteit in de gebruikte leersoorten geeft elke BURKELY lijn zijn eigen charme.

Lees in dit artikel alles over de verschillende leersoorten. Bij elke leersoort worden tevens onderhoudstips gegeven.
Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza


Van paardrijtas tot haute couture - dat is de geschiedenis van de Kelly Bag in een notendop. Was de beroemde tas eerst nog bedoeld om een zadel of laarzen in op te bergen, nu is het een felbegeerde, iconische tas waar een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Het duurste exemplaar ooit werd zelfs voor maar liefst 125.000 euro geveild.

De tas heeft zijn naam te danken aan filmster, prinses en stijlicoon Grace Kelly. Toen zij in 1956 haar zwangere buik met deze tas probeerde te verbergen, werd hij al snel de Kelly Bag genoemd. Pas in 1977 werd het de officiële naam van de tas.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

De Socha Black Diamond - een juweel van een tas

15 februari 2019 12:05:15 CET

De naam zegt het al: de Socha Black Diamond is een juweel van een tas, met de uitstraling van een zwarte diamant. Met deze dames laptoptas - een van de meest verkochte tassen van Socha - laat je overal een onvergetelijke indruk achter. De bag is gemaakt van Nivodur, een kunststof van zeer hoge kwaliteit dat bijna niet te onderscheiden is van echt leer, maar wel ongeveer 30% lichter is. Bovendien is het goed bestand tegen vocht, niet zo gevoelig voor beschadigingen, en eenvoudig schoon te maken met een zachte vochtige doek. Een prachtig detail is de schitterende rode voering. Hierdoor valt de tas niet alleen op als je hem openmaakt, het zorgt er ook voor dat je je spullen beter ziet.

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

Dankzij alle moderne apparatuur, zoals laptop en smartphone, zijn we niet meer zo aan huis of kantoor gebonden als vroeger. In onze mobiele wereld ben je altijd en overal connected. Dankzij de Burkely On The Move collectie ben je nu nóg flexibeler. De tassen uit deze lijn zijn voorzien van een powerbank (capaciteit: 4000mAh). Hiermee kun je altijd en overal je telefoon of tablet - van Android of Apple - opladen. Tot zelfs wel drie keer.

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

De top 10 favoriete modellen van Burkely

3 oktober 2017 16:57:00 CEST

Burkely tassen zijn handig en stijlvol. Bekijk de tien favoriete modellen van dit Nederlandse merk en zoek een Burkely tas uit die past bij jou.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht Merk uitgelicht door Hendrikus Nijhof

Het uitgelezen moment voor een nieuwe schooltas

7 augustus 2017 08:00:00 CEST

Begin je dadelijk voor het eerst aan een nieuwe school of studie, of is je huidige tas gewoon versleten? Het begin van het schooljaar is hét moment voor een nieuwe tas. We stellen graag een aantal handige en mooie tassen van topmerken zoals Eastpak, Socha, Burkely, DSTRCT en Knomo aan je voor.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Hendrikus Nijhof

Socha businesstassen voor trendy professionals

31 januari 2017 13:07:53 CET

Ga voor een professionele look met een Socha businesstas


Socha businesstassen zijn in alle opzichten het resultaat van de moderne kijk op mode van Jürgen Socha. Op de eerste plaats zijn deze businesstassen een lust voor het oog en passen zij feilloos bij de hedendaagse trends op het gebied van professionele mode. Op de tweede plaats past ook het materiaal bij de hedendaagse eisen van de drager. Elke Socha tas is gemaakt van Nivodur (zeer hoogwaard lederlook materiaal). Daarnaast is het design volledig aangepast op de behoeften van de professional van nu met plaats voor je laptop en slimme vakjes voor smartphones, visitekaartjes, schrijfgerei en afsluitbare vakken voor waardevolle spullen en documenten.

Lees meer
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

Knomo business bag met een persoonlijke touch

14 september 2016 14:39:12 CEST

 

Stijlinspirator Marcella Veldhuis aan het woord:

Als stijlinspirator heb ik oog voor detail. Ik train professionals, managers en ondernemers om hun kracht zichtbaar te maken in de uiterlijke communicatie voor zelfvertrouwen en meer zakelijk succes.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Laptoptassen Uitgelicht door Lataza

1 tot 10 van 16 items

  1. 1
  2. 2