Now available

Twelve South BookBook iPhone 5 case vintage brown

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag ontvingen we dan eindelijk het bericht dat de Twelve South BookBook voor iPhone 5 beschikbaar is. Tenminste, in Amerika ... Wij moeten nog even geduld hebben. Helaas is nog niet bekend wanneer de cases in de Nederland en België leverbaar zullen zijn. Maar de verwachting is dat eind november, begin december de eerste exemplaren uitgeleverd kunnen worden.

 

UPDATE 8 augustus 2013:
De BookBook iPhone 5 Ledger Brown is binnenkort leverbaar!
Lees de blogpost Nieuwe BookBook IPhone 5 Case: Ledger Brown

UPDATE 19 maart 2013:
De BookBook iPhone 5 Classic Black is inmiddels uit voorraad leverbaar!

UPDATE 5 maart 2013:
De BookBook iPhone 5 Classic Black is binnenkort tevens via Lataza verkrijgbaar! De verwachting is dat deze binnen 1 a 2 weken op voorraad is. Plaats nu alvast een bestelling om je BookBook te reserveren. Je kunt kiezen voor de betaalmethode "Vooraf betalen via overboeking" maar maak het bedrag dan niet over. Op het moment dat de BookBook uitgeleverd kan worden sturen we je een betaallink waarmee je op dat moment de bestelling kunt voldoen (via de verschillende betaalmogelijkheden).

UPDATE 23 november 2012:
Vandaag kregen we definitief uitsluitsel over de levering van de nieuwe BookBook voor de iPhone 5. Tot onze spijt en verbazing heeft TwelveSouth ervoor gekozen dat de nieuwe bookbook voor de iPhone 5 uitsluitend verkrijgbaar zal zijn via de Apple Stores (beschikbaar over 2-3 weken). TwelveSouth heeft dit op het allerlaatste moment besloten en heeft zowel haar distributeurs als dealers niet eerder op de hoogte gebracht van dit besluit.
Omdat wij officieel TwelveSouth dealer zijn blijven wij natuurlijk wel alle andere TwelveSouth producten verkopen.

 

Sena Magia Wallet iPhone 5 Brown

BookBook iPhone 5 alternatief: Sena Magia Wallet iPhone 5 Brown

De Sena Magia Wallet is een slanke case gecombineerd met een portemonnee. Handgemaakt van het fijnste Italiaanse nappaleer met de bekende Sena kwaliteit en aandacht voor kwaliteit. Het moderne en innovatieve Magia Tape houdt je iPhone perfect op zijn plaats. Naast bescherming voor je iPhone biedt deze wallet ruimte voor pasjes, creditcard en briefgeld. Een luxe en stijlvolle iPhone 5 case mét camera opening. Alle informatie is te vinden op de productpagina: Sena Magia Wallet iPhone 5 Brown

 

TwelveSouth producten

Als officiële TwelveSouth dealer blijft Lataza natuurlijk alle andere producten van TwelveSouth leveren, zoals de BookBook voor de iPhone 4/4S, alle BookBook iPad cases en alle BookBook MacBook cases. Daarnaast nog een aantal accessoires, op dit moment de Surface Pads, deze zijn te vinden op de TwelveSouth merk-pagina. Het aantal accessoires zal de komende tijd verder uitgebreid worden.



Geplaatst in iPhone 5 hoesjes Nieuws door

Jannie de Jong