barbarossa duurzame lederen tassen banner


Ben je op zoek naar een stevige, maar stijlvolle laptoptas waar je jarenlang plezier van zult hebben? Dan heeft Barbarossa de perfecte tas voor jou. Het Nederlandse merk Barbarossa is ontstaan uit onvrede en vormt een protest tegen de consumptiemaatschappij - wat ook in de tassenwereld heerst. De steeds sneller wisselende modetrends en de korte levensduur van tassen dragen eraan bij dat een lage prijs wordt verkozen boven kwaliteit en mensenrechten. Hier wil Berry Kuckelhorn - de oprichter van Barbarossa - verandering in brengen.

Barbarossa - tijdloos en eerlijk

Barbarossa tassen hebben stijlvolle, maar tijdloze designs waar je nooit op uitgekeken raakt. De tassen zijn vervaardigd van duurzaam leder dat met puur plantaardige stoffen is gelooid. Door gebruik wordt dit leer - en daarmee de tas - alleen maar mooier en unieker. Bovendien worden de producten van Barbarossa gemaakt in gecontroleerde en gecertificeerde fabrieken waar respect voor de medewerkers en hun omstandigheden centraal staat. Van een Barbarossa tas kun je dus met een gerust hart jarenlang genieten.

barbarossa banner ruvido lifestyle


Barbarossa - stijlvol en praktisch

Typerend voor de stijlvolle designs van Barbarossa zijn de heldere, rechte lijnen die de tassen sieren. Van binnen zijn de tassen vooral zeer functioneel. De originele en praktische indelingen bieden ruimte aan al je belangrijke spullen, zoals tablet, laptop en documenten. Barbarossa tassen zijn zo ontworpen dat ze heerlijk comfortabel dragen, door middel van handvatten of een schouderriem. Bekijk dus de schitterende Barbarossa collectie en vind een prachtige, eerlijke tas voor jarenlang plezier.

Ruvido - ruig van buiten, elegant van binnen

De slogan rough luxury van Barbarossa komt in de Ruvido collectie echt tot zijn recht. Deze prachtige lijn uit de Barbarossa collectie combineert een ‘used leder look’ met strakke lijnen en accenten van duurzaam tuigleder. Dit resulteert in stoere werktassen, waarmee je zowel zakelijk als privé goed voor de dag komt. In contrast met deze ruige buitenkant, voeren aan de binnenzijde elegantie en functionaliteit de boventoon. Als finishing touch is de ruime binnenkant bekleed met stijlvol donkerblauw katoen. Bekijk deze schitterende vintage laptoptassen en kies je favoriete Ruvido tas.







Lataza

Als je een Barbarossa tas bij Lataza bestelt, kun je gebruikmaken van de vele voordelen die we je bieden. Wat dacht je van bijvoorbeeld een snelle en gratis bezorging? Als je de tas doordeweeks vóór 17:00 uur bestelt, wordt het product dezelfde dag nog verzonden. Bovendien heb je maar liefst 30 dagen de tijd om de tas te ruilen of te retourneren. Bekijk de Barbarossa collectie in onze webwinkel en bestel zorgeloos en snel je favoriete tas.


Andere interessante pagina's:
- Collectie laptoptassen
- 15 inch laptoptassen
- Laptoptassen heren