Back to work


De zomervakantieperiode zit er bijna op. Of je nu zelf ook weg bent geweest of nog een vakantie tegoed hebt, in de meeste branches begint weer een drukke periode. Is je laptop of andere apparatuur optimaal beschermd tegen weer, wind en veelvuldig reizen? En nog belangrijker: voldoet jouw tas nog wel aan jouw behoeften?

De “beste” businesstassen

Er bestaat niet zoiets als “de beste werktas”. In ons assortiment vind je veel hoogwaardige tassen van topmerken zoals Socha, Plevier, DSTRCT, Knomo en dbramante1928, elk met hun unieke eigenschappen. Welke tas bij jou past, hangt af van het gebruik en je persoonlijke stijl.


Knomo Sedley Boarding Tote Black 15 inch

Voor regelmatige reizigers

Ga je vaak op een langere of kortere businesstrip naar het buitenland? Dan kan het handig zijn om een tas te kopen die je aan een trolley kunt bevestigen of waarbij de trolley al geïntegreerd is. Deze Knomo Sedley Boarding Tote beschermt ook je persoonlijke items zoals creditcards en een paspoort tegen het uitlezen van gegevens, wel zo’n veilig idee.


Plevier Leren Business Laptoptas Pull up Donkerbruin 15.6 inch

Robuust en prettig draagbaar

Ben je vooral met het openbaar vervoer onderweg? Dan heb je meer aan een stoere tas die wel tegen een stootje kan en toch alle ruimte biedt voor alles wat je onderweg nodig hebt. Neem je naast een 15 inch laptop ook dossiers mee van je werk? Deze stevige tas van Plevier is ruim en overzichtelijk, heel prettig wanneer de trein je tweede werkplek is.


dbramante1928 Silkeborg Leather Sleeve Black 13 inch

Compact op stap

Heb je voor je werk eigenlijk niets anders nodig dan een (compacte) laptop en een paar kleine persoonlijke spullen? Dan heb je met deze elegante en smalle tas van dbramante1928 alles bij de hand. Dit Deense merk gebruikt alleen het allerbeste leer voor hun handgemaakte tassen.


Voor werk en privé

Loopt werk en privé in jouw leven regelmatig door elkaar heen? Veel van onze laptoptassen zijn mooi en stijlvol onder alle omstandigheden. Kies dus voor een multifunctionele tas die je onder alle omstandigheden kunt gebruiken, zowel tijdens een meeting als bij een gezellig etentje met vrienden. De laptoptassen van Socha, bijvoorbeeld, kun je zeker ook als handtas gebruiken.

SOCHA Straight Line Businessbag Mud 15.6 inchSOCHA Black Diamond Businessbag 15.6 inch


Met een tas die bij je past, werk je nog prettiger en effectiever. Bedenk dus goed hoe jij een werktas gebruikt en wat belangrijk voor je is.