Als relatiegeschenk of kerstcadeau: een tas blijft je bij!

Om je heen beginnen de bladeren te vallen en af en toe waait er alweer een frisse wind: het najaar komt eraan. Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en is ook de tijd voor kerstgeschenken voor medewerkers en relaties weer aangebroken. Wanneer je een onderscheidend cadeau aan medewerkers of goede relaties wilt geven, wordt het nu tijd om iets te kiezen.


Een tas komt altijd van pas

Heb je weleens gedacht aan een tas als cadeau? Het grote voordeel van een tas is dat deze vrijwel altijd en voor een langere periode zal worden gebruikt. Dit is zeker het geval als je kiest voor een hoogwaardige tas, waarmee mensen graag gezien willen worden. Voor medewerkers is een fraaie tas met een bedrijfslogo handig en zeer representatief naar buiten toe. Voor je relaties is een praktisch en blijvend cadeau van goede kwaliteit ook een welkome afwisseling van de meer gangbare kerstgeschenken.



Inspiratie voor je relatiegeschenken

Burkely Taylor Business Vintage Shoulderbag Cognac 17 inch

Een voorbeeld van een tas die bij uitstek geschikt is als eindejaarsgeschenk is deze Burkely Taylor Vintage schoudertas in cognac. Het grote voordeel van deze tas is zijn veelzijdigheid: hij is zowel door dames als heren te gebruiken en biedt ruimte voor laptops tot 17 inch. Bovendien laat hij zich uitstekend combineren met zowel zakelijke als casual outfits.



Eastpak Provider Rugzak Black Stitched 15 inch

Wil je iets geven dat mensen met name in hun vrije tijd kunnen gebruiken? Dan is bijvoorbeeld een rugzak van Eastpak een uitstekend idee. Deze onverwoestbare rugtassen zijn bij iedereen bekend voor hun stevigheid en gebruiksgemak. Ook kun je denken aan andere accessoires, zoals iPhone cases of laptopsleeves van hoge kwaliteit.


Lataza denkt graag met je mee

Er zijn talloze manieren om tassen, sleeves en andere accessoires te personaliseren. Je kunt ervoor kiezen om dit heel subtiel te doen, of een logo juist een prominente plaats geven. Ook een geheel nieuw ontwerp of product, afgestemd op je huisstijl, is mogelijk. Wil je graag van gedachten met ons wisselen over de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee over een relatiegeschenk dat je medewerkers en relaties nog jaren bij zal blijven. Neem gerust contact met ons op.